Aktualitātes
26.11.2019

Žurnāls "Rīgas Laiks" jaunā kampaņā mācīs dzīvot lēni un nepareizi

Komentē
2

Žurnāls "Rīgas Laiks", sākot ar š. g. 1. decembri, sāk abonēšanas kampaņu "Lēni un nepareizi". Kampaņas mērķis ir veicināt žurnāla abonēšanu; esošie un jaunie lasītāji maksu par abonēšanu varēs noteikt paši, sākot no 47 eiro gadā. Iegādājoties žurnālu par lielāku summu, iegūtie līdzekļi tiks novirzīti žurnāla "Rīgas Laiks" pilnasinīgākai darbībai.

"Rīgas Laiks" tiek izdots reizi mēnesī kopš 1993. gada novembra. Žurnāls publicē rakstus, intervijas un rakstus par filozofiju, kultūru un dažādām tēmām, kuru izvēles pamatkritērijs ir – tas, kā šķiet žurnāla veidotājiem, ir interesanti. Abonēšanas kampaņa ir turpinājums šīs vasaras iesāktajai ziedojumu vākšanai, kas īpašu sabiedrības ievērību guva ar 7. oktobrī notiekošo labdarības spēli Montija Paitona filozofu futbola tradīcijās. Ar ieejas biļetēm un izsolē iegūtajiem līdzekļiem tika saziedoti 7537 eiro.

"Pasaulē visam jānotiek lēni un nepareizi, lai cilvēks nekļūtu lepns," pēc filozofu futbola spēles sacīja viens no žurnāla izdevējiem Arnis Rītups, citējot Venedikta Jerofejeva episko poēmu "Maskava–Gailīši", kuru reiz iztulkoja otrs žurnāla izdevējs, tā galvenais redaktors Uldis Tīrons.

"Lēni un nepareizi" kampaņas laikā žurnāla abonentiem būs īpašs piedāvājums, kura ietvaros "MINT Light Living" īpaši iekārtotajā "showroom" notiks īpaši kursi:

  • Ilmāra Šlāpina un profesionāla horeogrāfa vadībā būs iespējams apgūt lēnu un nepareizu deju soli;
  • Svens Kuzmins un Guna Kalniņa piedāvās iemācīties rakstīt "Rīgas Laikam";
  • Valdis Ābols mācīs tulkot;
  • Daniela Zacmane dalīsies dzīves ziņā (ar filmu fragmentiem) par to, "Kā skatīties filmas un sasapņoties par dzīvi, kāda tā tev nebūs";
  • savukārt Rvīns Varde un Lolita Tomsone dalīsies ar padomiem, kā izdzīvot dažādās situācijās.

Gan kursus, gan arī citus notikumus žurnāls "Rīgas Laiks" piedāvās arī turpmāk.

Abonētājiem īpašie piedāvājumi un jaunumi tiks izziņoti pirmajiem. Kopā ar abonementu būs iespēja iegādāties arī patiešām unikālu krūzi.

"MINT Light Living showroom" atrodas Rīgā, Skolas ielā 29. No decembra šajās telpās būs apskatāma "MINT Furniture" dizaina mēbeļu ekspozīcija un "Somu Mājas". Laikā līdz Ziemassvētkiem savās telpās "MINT Light Living" aicina atbalstīt "Rīgas Laiku", jo, viņuprāt, "Rīgas Laiks" aicina domāt.

Abonēt žurnālu iespējams mājaslapā vai Latvijas Pastā. Informācija par "Rīgas Laika" jaunumiem un pieteikšanos kursiem atrodama sociālajos tīklos "Facebook", "Twitter" un nu jau arī "Instagram".

Ziedot žurnālam "Rīgas Laiks" jebkurā laikā var šeit:

Žurnāla "Rīgas Laiks" atbalsta biedrība
reģ. nr. 40008167863
konta nr. LV84HABA0551029638407

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
2

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!