Rasma Eglīte
pirms 4 gadiem
Atmini vecu mīklu;subjekt,padod objektu ar ko izķemmēt idejas!Latviešu valoda ir pārbāzta ar svešvārdiem.Ne jau katrs lasītājs zin daudzu vārdu nozīmi.Esmu dzirdējusi daudzu sava vecuma iedzīvotājus sakām;bet tur jau neko nevar saprast!Žēl,domāju,ka var atrast pietiekoši daudz izteiksmes veidus un vārdus,lai teksts būtu lasāms un baudāms.

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
"Manuprāt, noderīgāk būtu, ja valsts atbalstītu ārvalstu pētnieku pieredzes apmaiņas vizītes uz Latviju un otrādi. '' - nesaprotu gan. Vai izdevīgāk nebūtu, ja zinātnei piešķirtu vairāk līdzekļus un viņi paši izlemtu vai vērtīgāk ir pašiem braukt uz konferencēm un pieredzes apmaiņu, vai kādu aicināt uz šejieni. Latvijas valsts ir parādījusi un pierādījusi, ka neko labu izdarīt nespēj - kāpēc dot kaut kam mistiskam - Latvijas birokrātijai- naudu, lai tā savos kabinetos domātu , ko ar to darīttā lai tiek arī pašiem, ja naudu var iedot zinātnei - konkrētiem pētniecības institūtiem, konkrētām programmām - tie lai lemj, kā saka - uz savu atbildību.


''Tāpat noderīgi būtu, ja pētnieki Latvijā varētu neskraidīt starp trim darba vietām un atrast laiku savas nozares ārvalstu publikāciju lasīšanai un pārdomāšanai. " - nu šitā jau ir ņirgāšanās pat ne sarkasms vai ironija, bet ņirgāšanās - vai arī bezgoda haltūra - jāraksta un raksta ....
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!