Aktualitātes
11.01.2017

Zināms seriāla "Tvinpīksa" atgriešanās datums

Komentē
0

Deivida Linča kulta seriāla "Tvinpīksa" ("Twin Peaks") jaunā versija pirmizrādi piedzīvos šīgada 21. maijā ar divu stundu garu pirmo sēriju. Nepacietīgi gaidītais, bet noslēpumiem apvītais "Tvinpīksas" turpinājums uz ekrāniem atgriezīsies 25 gadus pēc oriģinālā seriāla beigām.

Amerikāņu raidstacija "Showtime", kurā tiks demonstrēta "Tvinpīksas" jaunā versija, pirmizrādes datumu atklāja ASV Televīzijas kritiķu asociācijas tikšanās laikā, kur kanāla prezidents Deivids Nevins atklāja, ka seriāla atgriešanos ievadīs divu stundu gara pirmizrāde, kam sekos sēriju virkne kopā 18 stundu garumā. Tāpat Nevins gaidāmās sērijas nosaucis par "tīram heroīnam līdzīgu Deivida Linča vīziju".

Linčs tikšanās laikā atklāja, ka "stāsts par Lauras Palmeres pēdējām septiņām dienām" ir ļoti svarīgs jaunajā "Tvinpīksas" sižetā, taču to, vai tiks turpināti oriģinālās sižeta līnijas vai arī veidotas jaunas, neatklāja.

Līdz šim par gaidāmo seriālu atklāts ļoti maz. Pašlaik zināms aktieru saraksts, kurā atrodami vairāki oriģinālajā seriālā spēlējušie aktieri, tostarp FIB aģenta Deila Kūpera lomas tēlotājs Kails Maklahans, kā arī pats Deivids Linčs aģenta Gordona Koila lomā. Tāpat atklāts, ka aktieru sastāvam piepulcēsies arī jaunas sejas, piemēram, Amanda Seifrīda, Skaja Fereira, Naomi Vatsa, Baltazars Getijs un mūziķis Trents Reznors.

Oriģinālā "Tvinpīksa", kas centrējās ap noslēpumaino Lauras Palmeres slepkavību, tiek uzskatīta par vienu no unikālākajiem un ietekmīgākajiem jebkad radītajiem TV seriāliem, un tā atgriešanās ir viens no gaidītākajiem šīgada notikumiem televīzijā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!