Ilustrācija: Marija Luīze Meļķe.
 
Aktualitātes
14.07.2022

Viesturdārza vasaras svētkus turpinās slāvu dziedājumi rīta agrumā

Komentē
0

Jūlijā un augustā "Satori" un "Ascendum" uzņēmušies gādību par Viesturdārzu, ik nedēļu aicinot parka apmeklētājus uz dažādiem pasākumiem. Programmu piektdien, 15. jūlijā, plkst. 8.00 no rīta turpinās Anša Bētiņa un Artūra Čukura koncerts.

Anša un Artūra uzstāšanās ir pirmais no diviem Viesturdārza rīta koncertiem un aicinās uzsākt dienu ar slāvu dziedājumiem – programmā uzsvars uz ukraiņu tautasdziesmām un garīgajiem dziedājumiem, kas lielākoties balstīti mutvārdu tradīcijās un melodijās, kurām nav atrodami konkrēti autori un komponisti.

Rīta koncerts ir daļa no biedrības "Ascendum" un interneta žurnāla "Satori" īstenotās programmas Rīgas vecākajā publiskajā dārzā. Vasaras garumā ikvienam interesentam būs iespēja piedzīvot 15 programmas notikumus, tostarp akustiskos koncertus rīta agrumā, ukraiņu literatūras lasījumus, meistardarbnīcas jauniešiem un ģimenēm, kā arī iespaidīgu sadziedāšanos – repera un kora kopkoncertu. Programmas mērķis ir parka telpas atdzīvināšanu, caur kultūras un izklaides rīkiem ir stiprinot draugu, kaimiņu un jebkuru pilsētas iedzīvotāju savstarpējās saites.

Pasākumā ieeja bez maksas. Ar svētku programmu tuvākajām nedēļām iespējams iepazīties šeit.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!