Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
''Savstarpēja aizdomās turēšana – Tieslietu ministrijas ierosinājums veidot specializētu ekonomisko lietu tiesu. " - citiem vārdiem - JKP ar Bordānu priekšgalā rosina Latvijā nostiprināt bandītu varu.
Pamatoju savu apgalvojumu - tieši valsts un konkrēti saeima un Tieslietu ministrija ir tās, kuras visus šos neatkarības gadus ir nodrošinājušas vārda tiešā nozīmē beztiesiskumu un tiesas sistēmas pērkamību un pieejamību tikai un vienīgi turīgiem un ļoti turīgiem Latvijas pilsoņiem.
Tā vietā, lai attīrītu tiesu sistēmu - kā piemēram, Lietuvā tika aizturēti un atstādināti no pienākumu pildīšanas pērkami tiesu pārstāvji - tiesneši un prokurori - Bordāns ir izplānojis pats piedalīties tiesu varas peļņā , t.i. pats pelnīt izspriežot tiesas.
Tā vietā, lai sakārtotu likumdošanu, lai soli pa solim attīrītu kau tvai pašu ministriju no negodīgiem kadriem, lai nodrošinātu tiesiskuma nostiprināšanos tiesu sistēmā un visā valstī , tā vietā steidzīga iekampšanās pīrāgā ....

Lūk, tāda nevis tiesiska , bet vārda tiešā nozīmē bandītiska kārtības ieviešana, piemēŗam, LU un kā saka, ja labi rullēs - tad varēs to attiecināt uz visu izpildvaru - IZM tad vaŗēs atlaist vai pieņemt, ko vien gribēs. Sataisīs lietu vienā dienā, atlaidīs cilvēku otrā dienā un trešajā izsauks specvienību , lai sadod pa muti, katram kas iedomāsies protestā kaut iepīkstēties
Tā ir tāda pati valsts bojāeja , kāda sākās ar Ulmaņa režīmu 1935.gadā.
Kad es tā domāju, tad es priecājos, ka jau esmu tik veca , cik esmu. Patiesi.

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Kad šo -it kā savu- valsti es lamāju tuvinieku klātbūtnē, man sarkastiski tiek jautāts, ko es darītu, ja dzīvotu kādā Āfrikas valstiņā, kur diktatori ēd cilvēkus. Man tas ir kā eļļa ugunī un es uzreiz saucu piemērus, ka mūsu varas elite burtiskā nozīmē nevienu necep un galdā neceļ ( es ceru), bet daudziem jo daudziem palīdzējusi ātrāk tikt Debesīs.

Nu kaut vai šorīt lasu - Pagājušās nedēļas beigās desmitiem pacientu, kuriem vitāli bija nepieciešami medikamenti, e-veselības „uzkāršanās” dēļ palika bez zālēm, jo aptiekāri vienkārši nevarēja redzēt e-receptes un pacientiem izsniegt zāles. Īpaši tas negatīvi ietekmēja cilvēkus, kuriem noteikta sevišķi skrupuloza terapija, kurā zāles jādzer katru dienu, noteiktā laikā.
https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/346127-tuvak-kapam-pacienti-e-veselibas-problemu-del-vairakas-dienas-netiek-pie-vitali-nepieciesamam-zalem

Vēl es lasu, ka Latvija ir 3.vietā ES satiksmes negadījumu dēļ, bet policijas pārstāvis Sadovskis Toms paziņo, ka viss ir baigi ok, sak nav pamata panikai, rāmu garu. Citiem vārdiem - nav viņa problēma, ka nabagi sitas nost.
https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/krustpunkta/elektriskie-skrejriteni-modes-lieta-vai-musdienu-vajadziba.a120727/



Nu labi - īsi sakot - man ir grūti nosaukt Latvijas valsts sasniegumus kopš Neatkarības atgūšanas.
Mums ir Eiropas dāvātā brīvība aizmukt no pārāk bargiem kungiem , vai atgriezties pie viņiem, tad ja jūtamies pietiekami spēcīgi , lai te izdzīvotu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!