Aktualitātes
21.11.2017

Ventspilī notiks astotie "Kurzemes prozas lasījumi"

Komentē
0

Starptautiskajā Rakstnieku un tulkotāju mājā 25. novembrī plkst. 12.00 notiks konkurss "Kurzemes prozas lasījumi 2017", kas tiek organizēti sadarbībā ar Ventspils bibliotēku un festivālu "Prozas lasījumi".

Konkursam savus darbus kopumā iesūtījuši 17 autori no Kurzemes. Galvenā balva ir iespēja piedalīties festivālā "Prozas lasījumi" Rīgā, kas norisināsies no 5. līdz 10.decembrim.

Šogad konkursa žūrijā strādā: literāti Gundega Repše, Ieva Rupenheite, Laimdota Sēle un Kristīne Ulberga, kā arī Ventspils bibliotēkas direktore Astra Pumpura.

Pasākuma laikā Ventspils pilsētas Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš pasniegs domes piešķirtās ikgadējās izcilības stipendijas literatūrzinātniecei Gundegai Grīnumai un dzejniecei Kristai Annai Belševicai. Izcilības stipendija paredz 4 nedēļu rezidenci Rakstnieku mājā, kā arī 500 eiro pēc nodokļu nomaksas.

"Kurzemes prozas lasījumi" šogad norisināsies jau astoto reizi.

Aicināti visi interesenti. Vairāk informācijas šeit.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!