Aktualitātes
28.03.2019

Vēl dažas dienas var pieteikties mākslinieku vasaras rezidencei Pāvilostā

Komentē
0

Tuvāko gadu laikā Pāvilostā paredzēts uzsākt jaunas mākslinieku rezidences PAiR (Pāvilosta Artist in Residency) pamatēkas celtniecību, taču jau šobrīd mākslinieki aicināti pieteikties vasaras rezidencei šī gada jūlijā un augustā.

Jaunās rezidences projektu attīsta fonds "VV Foundation", kurā apvienojušies advokāte un mākslas mecenāte Vita Liberte, arhitekts un uzņēmējs Vilnis Štrams, dizainers, mākslas kritiķis un žurnālists Jānis Borgs, kā arī izstāžu un laikmetīgās mākslas izglītības programmas kuratore Līna Birzaka-Priekule.

Lai apzinātu idejas, kas palīdzētu veidot rezidences starpdisciplinaritātes koncepciju, "VV Foundation" aicina pieteikties dažādu mākslas nozaru pārstāvjus un citus radošos domātājus no vienas nedēļas līdz vienam mēnesim 2019. gada  jūlijā vai augustā uzturēties PAiR vasaras rezidencē, lai domātu, rakstītu, zīmētu, klausītos, attīstītu savas idejas un radošos projektus.

Programma piedāvā laiku un vietu izpētei un eksperimentiem kādam nākotnes projektam bez prasības izveidot konkrētu gala rezultātu privātā teritorijā pie jūras, Pāvilostā. Dzīvošanai un darbam tiek piedāvātas divas koka ēkas – paviljoni 12 m2 platībā (ne vairāk kā 2 personām) ar izvietotām labierīcībām un virtuvi atsevišķā ēkā, 20m attālumā.

Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu [email protected] līdz 31. martam. Pieteikumā nepieciešams īsi aprakstīt, pie kādas idejas pretendents gribētu strādāt, kā arī kurā mēnesī un cik ilgi viņš vēlētos uzturēties vasaras rezidencē.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!