Izbanotais
pirms 6 gadiem
"ir panākumi cilvēces atūstiībā, bet mīnusu ir daudz daudz vairāk nekā plusu"
Es tak teicu! Viss cilvēces progress ir viens vienīgs regress. Visi mērkaķi dzīvo pilnvērtīgu mērkaķu dzīvi, tikai viens aiz stulbuma pārtapis par cilvēku. Bet Tev, akmens, tak neviens neliek mērkaķoties pakaļ cilvēkiem: ja vēlies - dzīvo par mērkaķi!

Izbanotais
pirms 6 gadiem
Nemuldi, zem Eipura nav neviena mana komentāra. Bet tas tiesa, ka kaut kur citur es rakstīju taisnību: ka alkoholisms nav nekāda slimība, bet vienkārši nolaidība un gļēvulība. Un piemetināju, ka zinu, ko runāju. Bet lielību gan tur nesaskatu, un, jā, ar savu nolaidību vajadzības dažkārt sadzīvoju - kā daudzi, bet tā nav nekāda atkarība.

Izbanotais
pirms 6 gadiem
Ak vēl šitāda vaina arī man ir?! Jā, daudzpusībā man līdzīga neatrast.

Izbanotais
pirms 6 gadiem
"akmens > Bizantium
2013. gada 17. jūlijā, plkst. 10:49
Mūsu laimeta tehnoloģijas neļauj bērniem kļūt par pieaugušajiem un bērniem laupa brnību"

Protams, protams. Progress vienmēr visu laupa. Antibiotikas laupa bērniem iespēju nomirt ar diloni utt.

Izbanotais
pirms 6 gadiem
"Dzejnieks Kārlis Vērdiņš
Es ieteiktu šovasar izlasīt Andrusa Kivirehka grāmatu "Skaistais dzīvnieks""
Noklausījos LR3 interviju ar šo autoru. Galīgi nemotivēja. Visi viedokļi ārkārtīgi sekli un latviski šā vārda vissliktākajā nozīmē, visas tēmas tās pašas (nabaga Igaunija, sliktie vaņkas, parādīsim vellu Eiropas savienībai utt. - tāds Atmodas laika un alus kausa līmenelis), turklāt autora atklāta atzīšanās, ka viņš raksta bez īpašas jēgas, kā pagadās, un pēc tam pats neatceras, ko uzrakstījis, un viņam arī nerūp, pilnīgi izslēdz interesi lasīt. Bet šis Vērdiņa viedoklis gan ir naglai uz acs:
"Viņš raksta par vienkāršām, visiem tuvām un saprotamām lietām – jūrskolu, kur nonāk noslīkušie kaķēni, par debila lauku puiša un stirnas aizliegto mīlestību"
Tas, ka Vērdiņa dzīves ikdiena ir debila lauku puiša un stirnas aizliegtā mīlestība, mani pārsteidz, tomēr neinteresē. Toties latvji-slīcinātāji - jā, par šo tēmu daudz asprātīgāk nekā lasītāju necienošs igaunis ir uzrakstījis mūsu pašu bauris:
http://www.delfi.lv/izklaide/archive/valdis-felsbergs-pirma-somase-jaslicina.d?id=42029342

Izbanotais
pirms 6 gadiem
Šeit gan nebūtu vietas mūžīgajai satorsarunai par mani: cilvēku, kam līdzīga asprātībā un oriģinalitātē, domas un valodas virtuozitātē nav ne starp rakstniekiem, ne komentētājiem, un publicistikā daži līdzīgu līmeni sasniedz gan, bet ne augstāku. Piedāvāju neturpināt oftopiku: Satoros ir pietiekami daudz manu ne ar ko nesalīdzināmo tekstu - gan proza, gan publicistika, gan kritika, gan arī komentāri savā vietā par atbilstošajām tēmām -, zem kuriem varat argumentēt savu viedokli (t.i., mēģināt argumentēt, jo argumentēt Jūs nespēsiet), bet ne šeit.

Gogolis N.
pirms 6 gadiem
"Viņš raksta par vienkāršām, visiem tuvām un saprotamām lietām" .... "par debila lauku puiša un stirnas aizliegto mīlestību" ??????????
Njā, ļoti viernkārša un visiem saprotama lieta :)

Spīdola
pirms 6 gadiem
Netaisnojies, man to nevajag.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Felsberg, pameklē , kur bija Eipura raksts par alkoholiķiem - literātiem. Zem tā komentāros tu gaužām lielīgi sludināji sava alkholiķa pieredzi.
Es par tevi nemēdzu fantazēt, galīgi neesi mans tips. Vienkārši paseko līdzi tam,ko raksti, tad nebūs tādi pārsteigumi kā šorīt.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Un pastāsti kā brīvais cilvēks Felbergs labi sadzīvo ar atkarību no alkoholisma? Tas varētu būt interesanti.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Es lasu daudz - visu ko, bet īstu dzīves orgasmu guvu atkārtoti izlasot Muntes Stāsts par Sanmikelu. Tagad es lūgtin lūdzos , lai bērns izlasa. Bet nelasa , tikai sola un sola un man par to skumji. Gribētu kaut vai ar varu piespiest, bet nespēju izdomāt kā.

akmens
pirms 6 gadiem
Es ar izbrīnu izlasīju par tavu ticību progresam. Godātajs! Nekāda progresa nav. Jā, ir panākumi cilvēces atūstiībā, bet mīnusu ir daudz daudz vairāk nekā plusu. Es pat domīgs kļuvu, lasot tavu komentāru, piedod man.

akmens
pirms 6 gadiem
Mūsu laimeta tehnoloģijas neļauj bērniem kļūt par pieaugušajiem un bērniem laupa brnību

akmens
pirms 6 gadiem
Spīdola! Tavs bērns nelasīs Aksela Muntes romānu, jo jauniem ir vajadzīgi citi "sociālo kruķu sistēmas" paveidi - dators, muzika un tā tālāk. SKS ir ļoti nepieciešama tāpēc, ka tā izrīkojas daba ar cilvēkiem.
Mūs ir 7+ miljardi uz zemes. Vai tu nedomāji, ka cilvēku skaita pieaugums ir saistīts ar homo sapiens prāta pavājināšanos. Viens no paradoksiem ir tas, ka Informācijas tehnoloģijas radīja cilvēks, un tagad tās atgriezeniski iedarbojas uz cilvēku. Cilvēku astronomiskais skaits unn Internet izgudrošana ir nopietna viela pārdomām
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!