Valdemārs Šperbergs
 
Komentē
0

Ilustrāciju konkursa noslēgumā, paziņojam, ka ceturto un pēdējo "Lattelecom" sagādāto planšetdatoru esam pasnieguši Andreja Spāģa Dunalkas pamatskolas 6. klases skolniekam Valdemāram Šperbergam, kas konkursam izveidojis videospēli pēc Raiņa dzejoļa "Kaķenīte" motīviem. Jāpiebilst, ka Valdemārs ir vienīgais konkursa dalībnieks, kas kā publikācijas ilsutrāciju izvēlējās veidot videospēli. Spēli apskatīt un uzspēlēt iespējams šeit.

Ekrānšāviņi no Valdemāra veidotās videospēles "Kaķenīte"

Konkursa pēdējā ceturksnī, kas norisinājās oktobrī, kopumā iesniegti 30 darbi, tāpēc šomēnes nolēmām pasniegts divas veicināšanas balvas. Viena no tām nonāks pie Aizputes vidusskolas 11. klases skolnieces Ievas Ozolas, kas ilustrējusi Sandras Vensko dzejas publikāciju "Stikla starpstacija".

Ievas Ozolas ilustrācija Sandra Vensko dzejas publikācijai "Stiklastarpstacija"

Savukārt otru veicināšanas balvu jau saņēmusi Rīgas Doma kora skolas 8. klases skolniece Rūta Spīdola, kas izveidoja plakātu Lienes Brizgas-Kalniņas rakstam "Bērns nav mazs pieaugušais".

Rūtas Spīdolas plakāts "Bērns nav mazs pieaugušais"

Konkurss norisinājās no 2013. gada 1. novembra līdz 2014. gada 31. oktobrim un tika rīkots sadarbībā ar "Lattelecom", kas nodrošināja uzvarētāju balvu fondu. Kopumā konkursa norises laikā planšetdatorus saņēmuši četri labāko darbu autori. "Satori.lv" un "Lattelecom" saka paldies visiem konkursa dalībniekiem, kas veltījuši laiku, lai iedziļinātos kādā no publikācijām un attēlotu to vizuālā formā.

Ceturtais planšetdators

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!