Redakcijas sleja
01.02.2018

Vairāk neatkarības

Komentē
1

Runājot par interneta žurnāla "Satori" darbību, mēs bieži uzsveram to, ka vēlamies savus finanšu avotus redzēt iespējami daudzus un dažādus – tas ļauj ne tikai saglabāt lielāku neatkarību, bet arī finanšu plūsmas stabilitāti. Līdz šim mūs ir atbalstījuši dažādi fondi, valsts un pašvaldību institūcijas, uzņēmēji un privāti ziedotāji, taču neviens no šiem avotiem pats par sevi nav pietiekošs tai darbībai, ko esam uzsākuši un kas jau kļuvusi par svarīgu Latvijas kultūras dzīves sastāvdaļu. Pagājušā gada nogalē mūsu lasītāju skaits sasniedza rekordu – 88 tūkstošus unikālo lietotāju mēnesī. Vienlaicīgi rīkotajā ziedošanas kampaņā mēs saņēmām atbalstu no 337 cilvēkiem, savācot vairāk kā 12 000 eiro.

Tas dod pārliecību, ka esam vajadzīgi un varam cerēt uz jūsu atsaucību arī turpmāk. Viens no avotiem, kas ļauj nodrošināt plašsaziņas līdzekļa neatkarību, ir ieņēmumi no reklāmas pārdošanas. Esam nolēmuši izmēģināt arī šo iespēju – izvietojot portālā starptautiska tīkla pārdotos reklāmas laukumus, taču domājot arī par to, lai šīs reklāmas netraucētu mūsu lasītājiem. Saprotams, medijs nopelna no reklāmu pārdošanas tikai tad, ja šo reklāmu kāds ierauga, tāpēc ceram uz jūsu sapratni arī šajā brīdī. Ja savā interneta pārlūkprogrammā esat iestatījuši reklāmu bloķētājus, pamēģiniet tos atslēgt "Satori" lapās – ja reklāmas jums netraucē, ziniet, ka šāda rīcība ļaus mums iegūt papildu līdzekļus turpmākai darbībai.

Mēs neesam komerciāla struktūra un necenšamies gūt peļnu, interneta žurnālu "Satori" uztur sabiedriskā labuma organizācija "Ascendum", kuras darbības jomas ir labdarība, pilsoniskas sabiedrības attīstība un kultūras veicināšana. Tieši tam tiek izlietoti visi iegūtie līdzekļi.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!