Foto: Juris Luksts
 
Aktualitātes
09.05.2018

Vācijā notiks gotiskās mūzikas festivāls "Wave Gotik Treffen"

Komentē
0

No 18. līdz 21. maijam Vācijas pilsētā Leipcigā norisināsies gotiskās mūzikas festivāls "Wave Gotik Treffen".

Šis pasākums tiek organizēts jau 27 gads pēc kārtas. Festivāls laika gaitā ir audzis un šogad plāno uzņemt ap 20 000 dalībnieku un viesu, piedāvājot koncertus un pasākumus vairāk nekā 50 dažādās vietās pilsētā. Centrālā festivāla skatuve un telšu nometne atrodas Agra Messepark, bet koncerti un pasākumi notiek arī pilsētas klubos, parkos, teātros un operas namā.

"Wave Gotik Treffen" tiek pārstāvēta dažādu stilu "tumšās puses" mūzika, kā piemēram Gothic, EBM, Industrial, Ambient, Neofolk, Synthpop, Goth-metal, Post-punk u.c. Tiks piedāvāta arī klasiskā un viduslaiku stila mūzika. Kopumā festivālā piedalīsies ap 200 muzikālas apvienības, solomākslinieki un DJ. Ar pilnu mākslinieku sarakstu var iepazīties šeit.

Lai arī dažādās mūzikas baudīšana ir uzskatāma par festivāla centrālo notikumu, tas nav vienīgais iemesls apmeklēt šo pasākumu. Festivāla ietvaros darbosies viduslaiku tirdziņš, norisināsies dažādas teātra izrādes, performances, tiks demonstrētas kinofilmas. Liela daļa pasākuma apmeklētāju festivālu uzskata arī par iespēju tērpties neikdienišķi, pārtopot dažādos mītiskos tēlos, stīmpankos, viduslaiku aristokrātijas pārstāvjos vai akcentējot savai subkultūrai raksturīgo ietērpu.

Lai festivāla apmeklētājiem pārvietošanos pa pilsētu padarītu ērtāku, festivāla biļetes cenā ir iekļauta četru dienu pilsētas sabiedriskā transporta biļete. Papildu informācija par festivālu pieejama tā vietnē un feisbukā.

Noderīga informācija par festivālu un pilsētas apmeklēšanu atrodama arī šeit.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!