Kārlis Vērpe
pirms 6 gadiem
Nu tādā gadījumā, manuprāt, komentāri izgaismo tikai to, ka mēdz būt arī neveiksmīgi joki, jo lai nolasītu ironiju, tam ir nepieciešams attiecīgs konteksts. Šī raksta kontekstā es patiešām nevaru atrast iemeslu, lai jokotu par homoerotiku. Pirms Jūs te iekomentējāt, es patiešām nebiju iedomājies, ka šo tekstu var izlasīt arī tā. Tas mani drīzāk pārsteidza. Jo lai joks rezonētu, ir jābūt arī kādam pamatam.

Kārlis Vērpe
pirms 6 gadiem
Šis nu ir gadījums, kad homoerotiku ielasiet Jūs, ne es esmu to ierakstījis. Līdz ar to arī bumbiņa Jūsu pusē, kādēļ to ielasiet. Vienīgais iemesls homoerotikas izspēlei, kādu sev varu iztēloties, ir mačisma kacināšana, bet šajā rakstā tas absolūti neiederas. Daniela darbiem nav nekāda sakara ar homoerotiku, tādēļ priekš kam man to aktualizēt? Vismaz es ziedošās liepās, pat ne saldmē neredzu neko homoerotisku. Metafora man likās trāpīga, jo vismaz man šī pieredze saistās ar pavasari, prieku un saldumu, jo asfalts zem liepām ir riktīgi lipīgs, bet jaunieša spriedumi bieži ir salkani.

Kārlis Vērpe
pirms 6 gadiem
Un droši vien nav vērts cilāt jautājumu, ar ko tad homoerotika tik drausmīga? Es varētu piekrist, ka ja tā izpaužas mākslas darba recenzijā, tai vajadzētu būt konceptuāli pamatotai. Tāpat kā heteroseksuālai koķetēšanai, par kuru gan neviens parasti nebrīnās. Ja es būtu homoseksuāls, iespējams man liktos pavisam normāli šādus zemtekstus ierakstīt. Bet tieši tā iemesla dēļ, ka es tāds neesmu, es nejūtos tiesīgs arī pie katras iespējas par to ironizēt. Viena alga, ka ironija būtu vērsta pret tiem, kuru iztēlē kā reiz homoerotika uzzeļ visspilgtāk un perversāk.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!