Kārlis Ulmanis
pirms 4 gadiem
Manos sapņos telefons parasti arī nestrādā kā nākas, pat apzinātajos, kad viss šķiet reāls un pirmajā brīdī domā, ka esi nomodā.

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Tad nesen bija tāds sapnis. Ar draugu ejam - it kā upe, it kā kalni - viss skaisti, uzreiz sākas plūdi - draugs pārlec pāri upei un aiziet , bet man apkārt sāk augt straume - dziļāka un ātrāka un es saprotu, ka viss - variantu nav un pamostos.
Lūk, domāju - bija vai nebija šis sapnis brīdinājums un vai es būtu varējusi novērst situāciju.
Lūk, drīz pēc tam mēs ar draugu apbrīnojām smilšu klintis kādas straujas upītes krastā. Protams, ka man bija viss jānofotogrāfē. Pēc tam abi braucām uz tādu vietu, kur upītē var labi izpeldēties divvientulībā un vispār atpūsties. Izpeldējusies baudīju dzērienu, kurš man bija jau iepriekš apsolīts. Uzreiz zvana telefons , svešs numurs.
Sievietes balss saka - vai Skaisle Jātalniece?
Jā -es ?
Vai neesiet pazaudējusi mugurusomu ar maku un dokumentiem ?
Nezinu.
Pārbaudiet.
Vārdu sakot - ssomu ar maniem un drauga dokumentiem, ar maku un skaidru naudu un dāvanu karti 0000 eur vērtībā domātu dāvanai vienai jubilārei, kosmētiku .... turpat krastmalā pretī klintīm biju atstājusi.
Godīgi cilvēki somu man atdeva tādu , kādu to biju tur atstājusi, kad kādu brīdi klinšu priekšā bijām sēdējuši un brīnījušies uz tām.
Draugs teica, ka es laikam esot labs cilvēks ,ka tā noveicās.
Tas gan jau, ka jā, bet vai sliktā sapņa dēļ es būtu varējusi , ko mainīt - būt uzmanīgāka utt. Lūk, tāds ir jautājums.

Sapņi man ir reti, bet es teiktu - nelietderīgi.

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Es sapņiem neticu kā brīdinājuma zīmēm, jo tie ir jāprot iztulkot, ja es prastu tulkot - varbūt ticētu.
Lūk, par ārstiem - nezinu, ko man darīt - ja ticu sapnim, tad būtu jāiet pie ārsta , ja neticu - viss jāaizmirst.
Sapnis bija tāds, ka mēs ar amerikāņu dziedātāju Anastacia sēžam uz grīdas viena otrai pretī, viņas kājas manā klēpī un manas kājas viņas klēpī. Un mēs viena otrai kožam kāju pirkstos. No viņas kodieniem sāpes es nejūtu. Paskatos uz viņu - saliekusies un ar lielu dedzību kož man, bet izskatās, ka manus kodienus arī viņa nejūt. Tad es nometu viņas pēdas un pieceļos ,lai ietu pie spoguļa un pārbaudītu krūšu veselību, jo Anastacia kā reiz bija izveseļojusies gan no redzes , gan krūšu audzēja slimībām. Lūk, pieeju pie spoguļa un redzu sevi kailu un nospriežu, ka krūtis ir veselas un varu būt apmierināta. Te pēkšņi - viena krūts sāk mainīties un pārvēršas par sivēna galvu un saprotu , ka nav gan viss kārtībā un tai brīdī pamostos. Laikam steidzos pamosties, ka tik sivēns nesāk urkšķēt.
Par speciālistu vēl nezinu, bet ģimenes ārstei šo sapni laikam izstāstīšu un pajautāšu viņas viedokli.
Normāliem cilvēkiem jau katram ir savs psihoterapeits, vai vismaz psihologs, bet nu man jācīnās pašai
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!