PatsPutns
pirms 2 mēnešiem
Interesanti kā iespējams noorganizēt zero waste sabiedriskās ēdināšanas iestādi - liekot klientiem 100% visu apēst, ko pasūtījuši vai pagalmā audzēt vistiņas un cūciņas, kas visu nokopj. Klienti diemžēl daudz neapēstas pārtikas atstāj uz šķīvjiem, nezinu, kā ar to cīnīties - neba jau liekot pašiem burciņā visu nest projām un barot savu cūciņu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori un izmanto reģistrēta lasītāja priekšrocības - vērtē, komentē un veido rakstu arhīvu!

Satori
Satori
Pieraksties!

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!