Aktualitātes
31.10.2019

Tiešraide: Latvijas Kultūras akadēmijas konference "Kultūras krustpunkti XIII"

Komentē
0

Četras dienas, no 29. oktobra līdz 1. novembrim, norisinās trīspadsmitā kultūras un mākslas aktualitātēm veltītā Latvijas Kultūras akadēmijas konference "Kultūras krustpunkti". Piedāvājam 31. oktobrī no plkst. 9:00 līdz 16:00 tiešraidē vērot konferences plenārsēdi, kurā Latvijas mākslas pētnieki un praktiķi prezentēs savu pieredzi un pētījumu rezultātus par mākslas un pētniecības mijiedarbi.

Plenārsēdi atklās LKA prorektore zinātniskajā darbā Anda Laķe, un tajā piedalīsies LKA prorektors mākslinieciskās jaunrades darbā Elmārs Seņkovs, režisore Laura Groza-Ķibere, kinorežisors Jānis Ābele, izstādes "Emodži dzeja" kuratore Elvīra Bloma un māksliniece Vika Eksta, režisore un horeogrāfe Linda Krūmiņa, Latvijas Mākslas akadēmijas maģistra programmas vadītāja un izstādes "Academia" projekta vadītāja Antra Priede, Mārtiņš Gulbis un Vladislavs Šavlovskis no zinātniskā teātra "Laboratorium.lv", Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas pētnieki Valdis Bernhofs un Jachin Pousson, pētnieces Ance Kristāla un Iveta Ķešāne, projekta "Dramaturģijas nometne "Lugas Madonas novadam"" vadītāja Līga Ulberte, "Kvadrifrona" pārstāvis Evarts Melnalksnis u. c. Plenārsēdes referenti tiks aicināti atklāt daudzveidīgās mākslas un pētniecības mijiedarbes un sinerģijas formas, pamatojoties teorētiskos konceptos un balstoties kultūras, mākslas un jaunrades pieredzē.

Plenārsēde beigsies ar diskusiju "Patiesības falsifikācija mākslā un dzīvē".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!