Aktualitātes
19.11.2019

"Stūrī zēvele" izdod jaunu dziesmu ar Kārļa Vērdiņa vārdiem

Komentē
0

Grupa "Stūrī Zēvele" iepazīstina ar pirmo singlu "Rudens" no jaunā studijas albuma "Labvakar", kas būs trešais tās radošajā darbībā.

Jaunā albuma izdošana plānota 2020. gada sākumā. Līdz šim izdevniecības "Nabamusic" paspārnē izdoti albumi "Labrīt" (2014) un "Labvakar" (2016). Dziesmas vārdu autors ir Kārlis Vērdiņš, bet teksta video veidojis Klāvs Lauls, savukārt tās ieraksts tapis Valmierā un Rīgā 2019. gadā.

"Stūrī zēvele" ir indie/pop apvienība, ko 2006. gadā izveidoja skolasbiedri Kuldīgā. Vēlāk, grupas aktīvajai darbībai pārceļoties uz Rīgu, tās sastāvs vairākas reizes ir pamainījies. Pēdējos gadus tajā stabili darbojas pieci dalībnieki: Elizabete Milta, Klāvs Lauls, Justīne Kuzņecova, Maija Ušča un Uldis Gedra. Albuma ierakstā un dziesmu veidošanā piedalījās arī dziedātāja Kate Briška, kura vairs nav aktīva grupas dalībniece. Tāpat albuma ierakstā piedalījušies arī vairāki viesmūziķi.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!