Aktualitātes
27.02.2018

Stricka villā atgriežas lēno deju vakari ar Nastavševu un "Ezeriem"

Komentē
0

K. K. fon Stricka villa turpina iesākto un šī gada 7. aprīlī aicina uz lēno deju vakaru, kurā Vladislavs Nastavševs izpildīs dziesmas no paša izrādēm. Par dziesmu jauno skanējumu rūpēsies eksperimentālās mūzikas grupa "Ezeri", kas pievienosies režisoram uz skatuves.

"Ierobežots sēdvietu skaits, pieklusināta gaisma un mūzika visās villas zālēs. Pavasaris iesāksies ar apcerīgu romantiku un iespēju ļauties lēnajām dejām ar visu no tā izrietošo," raksta rīkotāji.

Vladislava Nastavševa izrāžu neatņemama sastāvdaļa ir paša sacerētā un bieži vien arī izpildītā mūzika. To, ka šī mūzika spēj eksistēt arī ārpus teātra telpas, ir pierādījuši jau vairāki koncerti, kā arī "Lēno deju vakari" Fon Stricka villā pagājušā gada decembrī. Tieši pateicoties klausītāju, skatītāju un dejotāju lielajai atsaucībai un interesei, 7. aprīlī K. K. fon Stricka villā režisors un komponists Vladislavs Nastavševs kopā ar grupu "Ezeri" vēlreiz izpildīs savus skaņdarbus uz teātra skatuvēm vēl nedzirdētā skanējumā.

Video no iepriekšējā lēno deju vakara:

"Dziesmas ir domātas baudai, lai tās klausītos un gūtu baudu, un deja – tā ir citāda komunikācijas forma, kas nāk tad, kad vārdi ir lieki," saka Vladislavs Nastavševs.

Biļetes pieejamas "Bezrindas.lv".

 

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!