Sasha Hincburgpfbaum
pirms 6 gadiem
citāts no raksta: "Automašīnu pieejamība pasaules iedzīvotāju kopumam arvien ir augusi, tomēr tā joprojām tiek uzskatīta par vienu no galvenajiem labklājības simboliem". tieši tā tas arī ir. un ja tik ļoti ir nepieciešams panākt, lai mainās auto lietošanas paradumi, tad jāsāk ar šīs dominējošās pārliecības izmaiņām. ja vēlamies, lai par "krutu" uzskatītu pārvietošanos ar velosipēdiem, tad ir kardināli jāapgriež kājām gaisā esošais sterotips - nabagiem veļļuki, nedaudz pārtikušākiem mopēdi, tad motocikleti, tad personīgais auto. šis stereotips eiropā ir dzīvs kopš 2.pas. kara laikiem, un Latvija tas ir dzīvs pēdējos 20 gadus. jaunatīstības valstīs tas joprojām ir spēkā.
Šobrīd nekas neliecina, ka savas labklājības simbolam varētu atrast kādu līdzvērtīgu aizvietotāju. ja tev nav normāls autiņs, tad tu esi vienkārši nabags, jeb dīvainis.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!