Gundega Repše
pirms 6 gadiem
Mulstu vien no tā, ka publiskais un personiskais tiek nodalīti kā vispārpieņemtas spēles/dzīves noteikumi. Krievu laika reminiscences.Tāpēc arī reti kurš vairs saka to, ko domā.

Edge
pirms 6 gadiem
" Tobrīd, 1990.gada 4.maijā, deviņi no desmit latviešiem cerēja, ka neatkarība pati par sevi atrisinās visas problēmas." Aivars Kļavis (4.maija brīvības un neatkarības sajūsma. Kur tā pazaudēta?).
=================================================================================
Reti kurš tagad vēlas atcerēties (domāt) - tāpēc, manuprāt, I.S. stāstīto deviņi no desmit studentiem, kuri tos "krievu laikus" nepieredzēja - arī nākamajā mācību gadā pieņems kā " patiesību pēdējā instancē ". Būtu jau feini, ja vismaz lauksaimnieki necenstos nezāles no kultūraugu lauka izravēt un pret neo-liberālisma propagandu protestēt, taču, ak, vai "vieta zem saules" jau visiem objektīvu likumu dēļ nekad neatradīsies. Č.Darvinu, E.Veidenbaumu vai citu domātāju atziņas nepiesaukšo - tos jau "krievu laikus" piedzīvojušie pamatskolā apguva ( auseklīšu revolūcija kā spilgts piemērs)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!