Foto: facebook.com/beziepakojuma/
 
Aktualitātes
01.08.2018

Šonedēļ durvis vērs pirmais beziepakojuma preču veikals Latvijā

Komentē
0

Trešdien, 1. augustā, Rīgā, Kr.Barona ielā 59/61 durvis vērs Latvijā pirmais beziepakojuma preču veikals "Burka".

Nav noslēpums, ka, pieaugot plastmasas piesārņojumam pasaulē, arvien lielāku popularitāti iemanto zero waste jeb bezatkritumu kustība (vairāk par to lasi šeit). Sekojot pieprasījumam, durvis vērs Latvijā pirmais veselīgas pārtikas beziepakojuma preču veikals, kas radīts ar mērķi samazināt sadzīves atkritumu daudzumu rūpēs par apkārtējo vidi.

Kā teikts veikala feisbuka lapā, "Burka" būs vieta, kur vienuviet iegādāties veselīgu pārtiku uz svara un sadzīves lietas bez iepakojuma, tādējādi veidojot "dzīvi brīvu no izšķērdībām un piesārņojuma, liekiem resursu un finanšu tēriņiem".

Veikalā varēs iegādāties gan pārtikas produktus no zemnieku saimniecībām un vietējiem ražotājiem, gan sadzīves ķīmiju, ko varēs uzpildīt atkārtoti lietojamos traukos.

Veikals darbosies sākot ar 1. augustu, laikā no plkst. 10:00-19:00 (sestdienās līdz plkst. 16:00). Pirmos 25 pircējus, kas iegādāsies preces vismaz 5 eiro vērtībā, gaida dāvana – "Burkas" auduma soma atbildīgiem pirkumiem.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!