Aktualitātes
17.05.2018

Somi piedāvā bez maksas apgūt tiešsaistes kursu par mākslīgo intelektu

Komentē
0

Helsinku Universitāte un somu tehnoloģiju uzņēmums "Reaktor" paziņojuši, ka vēlas padarīt Somiju par pasaulē izglītotāko valsti mākslīgā intelekta jomā, tāpēc šobrīd piedāvā ikvienam – gan Somijā, gan ārpus tās – bez maksas apgūt mākslīgajam intelektam veltītu tiešsaistes kursu.

Kursa "Mākslīgā intelekta elementi" izveidotāji cer, ka šogad kursu apgūs 1% somu jeb 54 000 cilvēku. Līdz šim pierakstījušies vairāk nekā 24 000 mācīties gribētāju.

"Vai tu prāto par to, ko īsti nozīmē "mākslīgais intelekts"? Vai tu domā par to, kāda varētu būt mākslīgā intelekta ietekme uz tavu dzīvi? Vai tu gribi saprast, kā mākslīgais intelekts attīstīsies un ietekmēs mūs turpmākos gadus?" kursa saturs iezīmēts tā vietnē.

Kurss ir bez maksas un pieejams ikvienam ar interneta pieslēgumu. Tas ir angļu valodā, un kursa apgūšana aizņem aptuveni 30 stundas. Pēc beigšanas iespējams saņemt sertifikātu, ko publicēt savā "LinkedIn" profilā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!