Gunars Rodins
pirms 6 gadiem
Paldies Zandera kungam par interesantu rakstu - esmu Trampa abalstītājs, un bija patīkami lasīt sakarīgu un "nenievājošu" sajūtu aprakstu.
Gribētu izteikties par pēdējo "bažu" - ūdens trūkuma ekoloģiskajām problēmām - Tramps nekādi nespēj (kā vien uztaisot kodolziemu, un tad jau ir vienalga) uztaisīt kalnos sniegu, kuriem kūstot pildās upes. Vienīgais risinājums - uztaisīt savas upes papildināšanas metodes. Un tas ir tehnoloģisks jautājums, ko var risināt 3 miljardus liels ļaužu bars. Primitīvi: Saules starojums kā dzinējs - tvaikotājs, kurš uzkarsē sāļo ūdeni, uzness tvaika veidā kādā tornī un tur atdzesējoties kodensējas uz režģiem - tālāk gravitācija pa slēgtām ūdenscaurulēm nogādā tvaicētu ūdeni līdz pazemes ūdens krātuvēm vai pastarpināti caur ūdens krātuvēm upēs. Cilvēki māk sen jau taisīt augstceltnes, spoguļu sistēmas un citas nepieciešamās lietas, vienkārši neviens negrib sākt, un Amerikāņiem NAV jārisina visas pasaules nebūšānas - viņiem savējo sakrājies gana.

akmens
pirms 6 gadiem
Hilarija un Donalds = abi slikti. Tramps it kaa labäaks par Hilariju, bet NEKAD NEVIENS MILJONAARS NAV PAARSTAAVEEJIS SAVU TAUTU.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!