BicMat
pirms 6 gadiem
Labi, ka viņa senčiem ar šo infarkts nepiemetīsies.
Interesanti teikumi sanākuši. Nu tā, ka nav garlaicīgi.

Noderēs tiem referātniekiem, kuriem vēl/jau māca kaut kādu Selindžeru.

Anna Auziņa
pirms 6 gadiem
varbūt tas vairs nav satriecoši īpaši, bet joprojām ir vienkārši labi un interesanti

Anna Auziņa
pirms 6 gadiem
visu laiku apmēram tāpat domāju par došanos tālāk un atmiņu nekustināšanu, bet kad pirms gada tomēr uzdrošinājos pārlasīt "Uz kraujas rudzu laukā", man patika arī šoreiz.

fakingsons
pirms 6 gadiem
..es Selindžeru tikai šogad sāku lasīt, jo tikai šogad grāmatu dabūju savā īpašumā (tāpēc, ka neizmantoju bibiotēkas, jo man patīk, ka varu pasvītrot grāmatās pasvītrot), lai gan pirms tam biju daudz ieteikumus saņēmis, ka vajag (pats zināju, ka vajag). arī salīdzināts šad un tad tiku.

..sākumā, kad lasīju un man patīka, bet visu laiku domāju "kas tur tāds?" jā, man tāda tipa literatūra patīk un gandrīz tikai tādu lasu, bet ko tajā saskatīja citi? ok, man arī ir pilnīgi vienalga. bet, ja runājam par šo rakstu, tas mani tā aizrāva, ka gribējās, lai tas turpinās vēl un vēl. parasti gan nelasu internetā tik garas lietas, bet šis bija WOW :)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!