Aktualitātes
26.01.2019

Satori reportāža no VKKF biroja mirkli pirms "nāves līnijas"

Komentē
0

Tuvojoties Valsts kultūrkapitāla fonda šīgada 1. kultūras projektu konkursa finiša taisnei 25. janvārī plkst. 12:00, Latvijas kultūras darbinieki vēl pēdējā brīdī steidza nogādāt pieteikumus VKKF birojā. Notikuma vietā pabija arī "Satori".

Ikvienam projektu rakstītājam zināms, ka konkursu termiņi mēdz piezagties nemanot, tāpēc šogad par "nāves līnijas" tuvošanos Valsts kultūrkapitāla fonds jau laikus sāka brīdināt feisbukā, ik rītu informējot par atlikušo dienu skaitu un veltot mierinošus vārdus satrauktākajiem projektu autoriem.

Šodien dramatisma kāpināšanai laika atskaite feisbukā apstājās pie atzīmes "0 dienas", atgādinot bezrūpīgākajiem, ka kavēties vairs nav laika un drīz var būt par vēlu. Pēc drudžainas un vairākkārtējas iesniedzamā projekta pārbaudīšanas satiksmes drošību apdraudošā ātrumā uz notikumu epicentru – Valsts kultūrkapitāla fonda biroju Valdemāra ielā – traucās arī "Satori".

Taču, kad plkst. 11:55 pavērām Kultūrkapitāla fonda durvis, biroja administratores ciešais un daudz redzējušais skatiens apstiprināja, ka esam nonākuši tur tieši laikā – projektu iesniedzēju plūsma ar lielākiem un mazākiem papīra izstrādājumiem azotē brīžiem atgādināja aizsalušo Niagāras ūdenskritumu. Turpat uz vietas vēl pēdējos labojumus un papildinājumus savam jaunākajam multimediju mākslas projekta pieteikumam steidza veikt arī mākslinieks Voldemārs Johansons.

Kā liecina "Satori" novērojumi, pēdējā projektu iesniegšanas diena ir gaidīts notikums arī VKKF darbiniekiem, kuri ar balsī jaušamām ilgām pēc miera viens otram atgādināja, cik minūšu atlicis līdz pulksten 12:00, savukārt iesniedzējiem veco patiesību, ka "laiks ir nauda", delikāti norādīja minūšu un sekunžu atskaites tablo biroja administratores datora ekrānsaudzētāja vietā.

Apsveicot tos, kuri pārdzīvojuši janvāra svarīgāko termiņu, un iesakot nenolaist degunus tiem, kuru priekšā VKKF durvis šodien, iespējams, izrādījās slēgtas, atgādinām – nākamais projektu konkurss notiks no 1. līdz 26. aprīlim, savukārt šī konkursa rezultāti gaidāmi līdz 1. martam.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!