Aktualitātes
19.07.2022

"Satori" piedāvā draugu braucienu uz Latvijas Radio kora solistu koncertu "Savvaļā"

Komentē
0

Sestdien, 23. jūlijā, "Satori" aicina kopīgi doties uz brīvdabas izstādi "Savvaļa", kur šogad tapušajā izstāžu paviljonā "Pelēkais kubs" notiks Latvijas Radio kora solistu un perkusionista Mika Čavarta koncerts diriģenta Sigvarda Kļavas vadībā.

Programmā, kas īpaši pielāgota "Pelēkā kuba" neparastajai akustikai, iekļauti Andreja Selicka, Džona Keidža, Santas Ratnieces un Arvo Perta skaņdarbi.

Interneta žurnāls "Satori" organizē kopīgu autobusa braucienu uz koncertu, aicinot pieredzēt izstādi un notikumu bez raizēm par loģistiku – izbraukšana no Rīgas paredzēta plkst. 13:00 no pieturas pie Nacionālās operas (Aspazijas bulvāra pusē), atgriešanās Rīgā – ap 22:30. Brauciena cena, sedzot transporta izdevumus – 18 eiro, biļetes uz to pieejamas "Bezrindas.lv".

"Savvaļa" ir vieta, brīvdabas izstāde un notikumu sērija reizē. 2020. gadā to aizsāka mākslinieks Andris Eglītis, bet šobrīd noris trešā Savvaļas sezona, kuras centrā ir glezniecībai veltītais izstāžu paviljons "Pelēkais kubs". Ik pāris nedēļas gada siltajā laikā Savvaļā notiek koncerti, dzejas lasījumi, performances un rezidences; tā kļuvusi par vietu pasākumiem, dažādu mākslu un ideju sadursmēm, eksperimentiem un draudzībām.

Koncerta norisi atbalsta VV Foundation.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!