Lakrica Lakrica
pirms 4 gadiem
pilsetplanotaji salasijushies te vai? ab dambis ka parks ir pilnīgs mesls. kkas jabuve virsū ir, uz udens njam njam. lai iet kontcertzale, tad visu musi daugavu ieskaus no vienas puses vecpilseta bet no otras biblene koncertzālē in dvinju tornji, done finished

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
''Mums, lai iekļautos 100 miljonos, tiek piedāvāts jaunais, samazinātais koncertzāles variants.'' - pirms mēneša pirmoreiz biju Liepājas Dzintarā. Ļoti vīlos par ēkas arhitektūru. Savus iespaidus bikli -kā atvainodamās, izstāstīju vietējai gidei un viņa paskaidroja, ka izmaksu dēļ ēkas apjomi daudzkārt esot samazināti. Ja tā - tad varbūt nevajag tomēr būvēt, ja nav naudas. Sakrāt un ''nopirkt" - kaut ko vērtīgu, tiešām vismaz 100 gadiem, tā es rīkotos.

Varbūt par daudz ietekmējos, bet man vislabāk patīk Zaigas Gailes ideja par Kronvalda dārzu. Jau pats jēdziens Kronvalda dārzs skan iedvesmojoši.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!