Gunta Klivere
pirms 5 gadiem
Integrāciju veicina jebkas, kas rada un uztur interesi par attiecīgo valsti, tās vēsturi, iedzīvotājiem, tradīcijām etc. Tā var būt kultūra klasiskā izpratnē, bet var būt arī jebkādi personiski kontakti ar pamatiedzīvotājiem, kaut vai uz apkārtnes uzkopšanas vai ēst gatavošanas bāzes. Jebkas, kas traucē uztvert valsts pamatiedzīvotājus kā abstraktu, naidīgu vai indiferentu masu. Kā to vislabāk veicināt? Hmm, varbūt iesākumam pārstāt uztvert kā viendabīgu naidīgu masu visus iebraucējus?

dzimmijs13
pirms 5 gadiem
"cilvēki, kas bija daudz vecāki par tā mērķauditoriju un vienkārši nespēja izdomāt labus un efektīvus veidus, kā izskaidrot projekta nolūkus jauniešiem. " Un kāds tad ir veids, kā domu efektīvi nodot jauniešiem? Nopietni, jo cik nu zinu pēc savas nelielās pieredzes - jaunieši ir ļoti dažādi (tāpat kā "nejaunieši", teiksim tā). Proti - vai tikai gadījumā skaidrotāji nebija tādi kuri īsti nespētu izskaidrot projekta nolūku tā kādu (iespējams, viņu uztverē projekts bijis vien "līdzekļu apguves veids" - iespējams), neatkarīgi no klausītāju vecuma.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!