Aktualitātes
10.05.2017

Sarunu festivāls "Lampa" iesildīsies Rīgas Purvciemā

Komentē
0

Šīgada sarunu festivāls "Lampa" norisināsies no 30. jūnija līdz 1. jūlijam, taču visi interesenti aicināti iekustināt prātu jau sestdien, 20. maijā, plkst. 12:00 "Lampas" iesildīšanās pasākumā Rīgā.

Diena Purvciema daudzdzīvokļu mājas pagalmā, Dzelzavas iela 25, iesāksies ar Rīgas mēra kandidātu debatēm, ko turpinās trīs diskusijas: "Swedbank Latvija" rīkotā "Vai robots tavam bērnam atņems darbu?", "Русское вещание" LTV7 nodrošinās žurnālistu un blogeru dueli "Vai internets varētu aizstāt televīziju: blogeri vs žurnālisti", un sociālantropologa Viestura Celmiņa "Mājokļa jautājums Rīgā".

Nozīmīga pasākuma daļa būs arī īpaša programma bērniem – mazos prātniekus izklaidēs "Brain games" galda spēles, ziepju burbuļu šovs un biedrības "homo ecos" radošā darbnīca, savukārt ar Zviedrijas vēstniecības atbalstu pie bērniem ieradīsies pats Karlsons.

Ideju par sarunu festivālu "Lampa" izloloja un attīstīja Fonds atvērtai sabiedrībai "DOTS", "Swedbank" un ilgtspējīgu pārmaiņu aģentūra SPARK no Dānijas, iedvesmojoties no līdzīgiem demokrātijas festivāliem Dānijā, Zviedrijā un Igaunijā. Festivāla mājvieta ir Cēsu pils parks, un šogad tas notiks jau trešo reizi. Festivāla rīkošanā ir iesaistījušās daudzas organizācijas un aktīvisti, atbalstot to gan finansiāli, gan kopā radot festivāla notikumus.

Ieeja gan pašā festivālā, gan tā iesildošajā pasākumā ir bez maksas. Plašāk ar festivāla iesildošā pasākuma programmu var iepazīties "Lampas" mājaslapā.

 


Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!