Janis Rudzitis
pirms 6 gadiem
Nu bet vai ta tavs komentārs nav diletantisks?
Es interviju iekš New Times noskatijos un secinu ka Ijābs visu ir pareizi sapratis. Par Timošenko arī viņš rakstā pateica visu pareizi. Par To vai EU izputinās vai ne Ukrainu, par to jau šeit nav runa. Tas cits temats. Es piemēram uzskatu, ka Latvijai būtu ļoti neizdevīga Ukrainas iekļaušanās EU. Mēs par savu Lauksaimniecības eksportu varēsim aizmirst un arī mūsu , kā viestrādnieku vērtība attīstītajās Eiropas valstīs tiks krietni izsmērēta lielajā ukraiņu masā.
Sēdēsim tepat bez darba un ar zaudētiem eksporta tirgiem. Turklāt vēl lētās ukraiņu pārtikas preces spiedīs laukā mūs pat no vietējā tirgus.
Rezumējot secinu ka priekš mums Ukrainas iekļaušanas EU būs katastrofa, kas mūs tikai vēl stiprāk stums Krievijas virzienā.

Martins Kacens
pirms 6 gadiem
Vai kāds nezin parādīt kur var izlasīt to ES piedāvājumu Ukrainai? Tur jābūt kaut kam izcili labam, jo tā līguma summa, tajos platuma grādos, nesedz pat viena lemtspējīga ierēdņa iegādes cenu.

akmens
pirms 6 gadiem
Ļoti diletantisks raksts. ES preces sagrautu Ukrainas rūpniecību, jo vietējās preces nespētu ar tām konkurēt. Timošenko ir miljardere, no kādas algas? Varbūt jāsēž viņai? Es autoru redzēju 15 trollī, man palika iespaids, ka viņš ir manierīgs, tas norāda uz zināmu vienkāršotību uz dzīves skatījumiem.

akmens
pirms 6 gadiem
Es nesaprotu jusu komentaru. Es rakstiju par citu. Latvija ir NABADZIKAKA valsts eirozonaa. Mums nebija kriizes - kaa 2008. saakaas LEJUPSLIIDE, taa taa arii turpinaas. Es rakstiiju, ka tika notrallinats PSRS mantojums (tas bija milziigs), taa Latvijai ir KIRDIK.
Timosenko ir pasakaini bagaata. Godiigaa celaa tas nenotika.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!