Grumpy Cat
pirms 6 gadiem
Ja nav iespējams pacelties augstāk par "ģenitālo" līmeni domāšanā un pasaules uztverē, tad, protams, nekas cits neatliek kā "cepties" par spalvu plūkšanu un izgudrot jaunvārdus kājstarpei. Diez, kādu interesē, cik bieži (un vai vispār) paduses skuj Angela Merkele? Un ziniet kāpēc - jo viņa ir Vācijas kanclere! Sieviete, kura dzīvē sasniegusi fantastisku rezultātu, izmantojot savas smadzenes.

Version
pirms 6 gadiem
Mani tomēr interesē, kur palilkuši par valsts naudu veidotie Curikas stendapi?

Reinis Huseins
pirms 6 gadiem
Vai vari paskaidrot, ko nozīmē ''vidusmēra sieviete''? Vai ar to ir domāts, ka minētais žurnāls apraksta marginālas, nestandarta situācijas?

Reinis Huseins
pirms 6 gadiem
izskatās, ka Samanta tomēr ir žurnāls, kas vairak interese vīriešus - jau otrais komentārs šajā lapā, un neviena autors nav bijis sieviete ...

Sniega māte
pirms 6 gadiem
Bet mums, cienītais zīļuk, tas neinteresē - kādas meičas jums patīk. Mums ir apnicis vienmēr uztraukties par to, vai kād mūs gribēs vai nē. Lai cik neticami tas izklausītos, ir citas svarīgākas lietas dzīvē!

Marta avens
pirms 6 gadiem
Un ja tā zloba nemaz netiek mazgāta nost?
Ja nu šī zloba ir kā vairogs, kas sargā mazu niķīgu meiteni, kas bērnībā nav saņēmusi to, ko ļoti vēlējusies (visticamāk - mammas mīlestību) ?
Tad nu tālāk, ejot pa dzīvi, lai mazāk sāpētu, ir jāpiesedzas un sevi jāmāna ar "svarīgākām darāmām lietām".

Dead Bull
pirms 6 gadiem
Var nodarboties ar daudz un dažādām "svarīgām" lietām, bet izņemot nelielu sabiedrības daļu – ģeniālus zinātniekus, māksliniekus vai uzņēmējus, kuru idejas vai darbi pārveido pasauli – pārējiem mūža lielākais un paliekošākais veikums ir izveidot harmonisku ģimeni un izaudzināt laimīgus bērnus, kuri būs spējīgi gūt panākumus. Šis dzīves lielais projekts ir kā divvirzienu ceļš, un lai ņemtu un saņemtu, kaut kas ir arī jādod. Ja vien nenosedz sevi no galvas līdz kājām ar maisu, tava dāvana savam vīrietim sagādā prieku arī pārējiem – ekonomisti to dēvētu par pozitīvu eksternalitāti. Medaļai ir arī otra puse: šī злоба komentāros, poza, cik jūs un jūsu viedokļi mums, sievietēm, esat nesvarīgi, ir toksiska un, domājams, grūti nomazgājama, pārnākot mājās.

zīļuks zīle
pirms 6 gadiem
un tomēr cik gan savādi daba ir iekārtojusi,jo 99% vīriešiem interesē sievietes izskats un tikai tad pārējais, bet sievietēm tā neesot, viņām tomēr svarīgi vai vecis spēs nodrošināt ģimeni vai arī viņu vienu pašu materiāli!es tiešām brīnījos,kad viena sieviete man teica-mums jau tas izskats nav tik svarīgs!!!jā diemžēl večiem ir šāda vājība un neko nevar izdarīt!man patīk arī omulīgas,pozitīvas,draudzīgas sievietes pat ja viņas vizuāli nav pievilcīgas, bet mums vīriešiem viņa spatīk kā draugi,kā potenciālo sievu mēs tomēr izvēlamies sākot ar vizuālo un tikai tad ar visu pārējo...mjā...savādi

zīļuks zīle
pirms 6 gadiem
īstenībā divas galējības, vienas kuras sevi uzlabo(krūtis,mākslīgas lūpas,pakaļa no silikona)taisa selfijus katru dienu sažmiedzot seju, bet otras apbižotās, kurām pamatīgs liekais svars, kompleksi un pa lielam dzīvē nav paveicies-arī vīrieši tādas īsti negrib...jā,mums patīk dabīgas meičas,sportiskas,gudras un smukas.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!