Aktualitātes
19.05.2018

"Robert's Books" aicina apmainīt grāmatu pret dzērienu

Komentē
0

Grāmatnīca-kafejnīca "Robert's Books" Dzirnavu ielā 51 savā feisbuka lapā izplatījusi aicinājumu iemainīt lietotas grāmatas angļu valodā pret dzērieniem.

Aicinājumā rakstīts: "Britu zinātnieki ir atklājuši, ka mantu atdošana labvēlīgi ietekmē garīgo veselību: atbrīvošanās no lietotām mantām (drēbēm, mēbelēm, grāmatām utt.) samazina trauksmes sajūtu un stresa līmeni, un stimulē serotonīna izdalīšanos.

Patiesībā, mums nav ne jausmas. Taču tā varētu būt patiesība. Tas, kas noteikti ir patiesība – pēdējo mēnešu laikā mūsu grāmatplaukti ir kļuvuši nedaudz tukšāki un būtu jauki tos no jauna piepildīt.

Un, tā kā pēdējā reize bija tik veiksmīga, mēs atkal izsludinām akciju "Grāmatas pret dzērieniem" – atnes mums savu lietoto grāmatu un ziedo to "Robert's Books", savukārt mēs dosim tev bezmaksas dzērienu: kafiju, tēju vai glāzi vīna.

Protams, ja tu atnesīsi mugursomu, pilnu ar labām grāmatām, tu vari tikt pie vairāk kā viena dzēriena. Un otrādi – nobružāta grāmata mīkstajos vākos pret kapučīno nešķiet īsti labs darījums."

Akcija ir spēkā līdz 2. jūnijam.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!