Feiks Akaunts FobuFobs
pirms 4 gadiem
vo pidarsi :D un to vēl nosauc par kultūruy mu ha ha ha haaa.


man žēl jums to atgādināt, bet pastāv tikai divi dzimumi. vīrietis un sieviete. visi kvīri, demi-ģenderi un panseksuāļi ir liberālo komunistu izdomājums. neticiet ka pastāv tikai divi dzimumi? tad nevelc garuma! sadedzini sevi tā ka skelets paliek vien pāri. un pat tad tiesu ekspertīze nekļūdīgi noteiks kuram no diviem dzimumiem pieder šīs mirstīgās atliekas.

Karlīna Jansone
pirms 4 gadiem
ja nekaunies no sava dzimuma, tad nekaunies arī atklāt savu vārdu, mazo draudziņ. es ATKLĀTI pateikšu, nekas nav foršāk kā reizēm uzlikt viltus bakenes, sasukāties kā džentlmenim un pārmaiņas pēc pavadīt piektdienas vakaru Vecrīgā, kad neviens neuzbāžas un vari būt pavadonis savām draudzenēm.
un karaokes vakarā uzstāties kā Maksimiliānam Fondam.
tā kā nelasi šādus rakstus, ja nepatīk, izslēdz Skolas ielas stūri no sava maršruta, ja Tavas svētās acis tik ļoti sūrst, un vienkārši ļauj cilvēkiem dzīvot. āmen.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!