Aktualitātes
25.02.2019

Rīgā koncertēs Father John Misty

Komentē
0

Koncertzālē "Palladium" 13. augustā uzstāsies dziesminieks, mūzikas producents, "Grammy" balvas ieguvējs, "Fleet Foxes" kādreizējais bundzinieks Father John Misty.

Koncerts notiks ciklā "Positivus festivāla koncerti", pateicoties kuriem pagājušā gadā Rīgā notika "Arcade Fire", Džeka Vaita un Maka Demarko koncerti.

Father John Misty ir dziedātāja, ģitārista, dziesmu autora un mūzikas producenta Džoša Tilmana (Josh Michael Tillman) skatuves vārds. Savas karjeras laikā Father John Misty ir izdevis jau četrus kritiķu augsti novērtētus albumus – "Fear Fun" (2012), "I Love You, Honeybear" (2015), "Pure Comedy" (2017), par kuru mūziķis 2018. gadā saņēma "Grammy" apbalvojumu, kā arī jaunākais izdotais "God's Favorite Customer" (2018), kas atzinīgi novērtēts kā viens no labākajiem 2018. gada albumiem. Paralēli savu albumu ierakstu izveidei Father John Misty ir ierakstījis mūziku kopā ar tādiem pasaulē zināmiem māksliniekiem kā Beyoncé, Lady Gaga un Kid Cudi.

Father John Misty trešais un mūzikas kritiķu visiecienītākais albums "Pure Comedy" uznesa mākslinieku Ziemeļamerikas un pasaules popularitātes zenītā. Pasaules nozīmīgākie mūzikas izdevumi – "Entertainment Weekly", "The Guardian", "The Sunday Times", "Rolling Stone", "Stereogum", "Pitchfork" - un citi ierindoja albumu savā labākās mūzikas top 50 "50 Best of 2017". Papildus koncertiem un festivāliem Father John Misty ir muzicējis tādos populāros ASV izklaides šovos kā "Saturday Night Live", "Austin City Limits", "The Late Show with Stephen Colbert", "Tonight Show" un "Late Night with Seth Meyers".

Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs nopērkamas no 1. marta pulksten 10.00 "Biļešu servisa" tīklā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!