Aktualitātes
14.12.2019

Režisors Bazs Lurmens ekranizēs romānu "Meistars un Margarita"

Komentē
0

Austrāliešu režisors un producents Bazs Lurmens, kura labāk zināmo filmu vidū ir "Romeo+Džuljeta", "Mulenrūža", "Austrālija" un "Lielais Getsbijs", grasās uzņemt filmu pēc Mihaila Bulgakova romāna "Meistars un Margarita" motīviem.

Lurmens jau ieguvis grāmatas ekranizēšanas tiesības un jauno filmu veidos kopā ar vienu no to turētājām, producenti Svetlanu Migunovu-Dali, kura iepriekš strādājusi pie Krievijā augsti novērtētās biogrāfiskās filmas "Leģenda Nr. 7" par PSRS hokejistu Valēriju Harlamovu.

"Jau gandrīz 20 gadu garumā jūtu spēcīgu saikni ar "Meistara un Margaritas" stāstu un ilgi esmu mēģinājis iegūt šīs grāmatas ekranizēšanas tiesības," Lurmens stāstīja medijam "Deadline". "Esmu sajūsmā, ka beidzot man būs iespēja interpretēt šo satriecošo darbu."

Pašlaik Lurmens strādā pie biogrāfiskas filmas par Elvisu Presliju, un plānots, ka pēc tās pabeigšanas  sāksies darbs pie "Meistara un Margaritas" ekrāna versijas.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!