Aktualitātes
01.08.2019

Publicēts Andra Gaujas filmas "Nekas mūs neapturēs" tīzeris

Komentē
0

Režisora Andra Gaujas ("Izlaiduma gads", "Ģimenes lietas") jaunākā filma "Nekas mūs neapturēs" kinoteātros būs skatāma no 10. oktobra, savukārt 1. augustā klajā laists filmas pirmais reklāmas rullītis.

Harismātiskais mūzikas producents Ralfs Dambergs (Andris Keišs) sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu (Kristīne Nevarauska) un mīļāko (Elza Gauja) sadzīvot vienā īpašumā, kur turklāt vēl mīt viņa divpadsmitgadīgā meita (Dārta Stepanova). Eksperiments pārvēršas nežēlīgā cīņā katram par savām interesēm.

"Filma "Nekas mūs neapturēs" liek no jauna aplūkot jautājumu par vīrieša un sievietes lomu ģimenē. Tā vaicā, cik dzīvotspējīgs ir modelis, kurā ir maskulīns vīrietis un pakļāvīgas sievietes, un kādas attiecības starp viņiem var izveidoties. "Ko iesākt "jaudīgajam vecim", kad sabiedrība tādu vairs neņem pretī?" stāsta filmas režisors Andris Gauja.

Lai radītu atbilstošu vidi, filmu mākslinieka Jurģa Krāsona vadībā tika uzbūvēti divi daudzstāvu kino paviljoni – viens no tiem imitēja piecstāvīgu vējdzirnavu interjeru un tika filmēts Andrejsalā, otrs paviljons tapa Āraišos un kalpoja kā pilnībā iekārtota, pilnībā stiklota dzīvojamā māja.

Filmā "Nekas mūs neapturēs" jau ceturto reizi kopā strādājuši režisors Andris Gauja un operators Aleksandrs Grebņevs. Aktierkino viņi debitēja 2014. gadā ar filmu "Izlaiduma gads", bet pirms tam bija zināmi kā dokumentālo filmu "Viktors" (2009) un "Ģimenes lietas" (2010) autori. Filmas "Nekas mūs neapturēs" scenārists, režisors un producents ir Andris Gauja, operators – Aleksandrs Grebņevs, mākslinieks – Jurģis Krāsons, tērpu māksliniece – Līga Krāsone, montāža – Andris Gauja, Tambet Tasuja, komponisti – Andris Gauja un Gatis Ziema. Filma tapusi studijā "Riverbed".

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!