Aktualitātes
22.10.2019

Projekts "Eskimo" izdod pirmo studijas albumu

Komentē
0

"Threads of Being" ir projekta "Eskimo" pirmais albums, un tajā dzirdamā materiāla tapšanā dažādos laikos un veidos piedalījušies Ivars Pommers, Ints Barkāns, Anna Pommere, Juris Justs un Ksenija Sundejeva.

"Albums apkopo gan tādas dziesmas, kas radītas pirms vairākiem gadiem un spēlētas koncertos, gan arī pavisam svaigas, un tās visas iespējams noklausīties populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs," paziņojumā presei raksta apvienība.

Šis notikums tiek atzīmēts publiskojot singlu "Tireless Muscle", kas radīts sadarbībā ar "Tribes of the City" vokālisti Kseniju Sundejevu.

Skaņu celiņu ieraksti veikti gan mājas apstākļos, gan arī "GEM Plus" studijā, piedaloties skaņu inženierim Gatim Gaujeniekam.

Grupa Latvijas indie mūzikas scēnā ienāca jau 2010. gadā. Toreiz to izveidoja grupas "Tribes of the City" bundzinieks Ints Barkāns un basģitārists Juris Justs, apvienojoties ar grupas "Blueprint" vokālisti Annu Pommeri un ģitāristu Ivaru Pommeru.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!