Līkcepure
pirms 6 gadiem
Labs raksts, taču neveiksmīgs virsraksts! Pieņemu, ka iecerēts kā atsauce uz "Pakārt nedrīkst apžēlot" vai kā nu tur, bet šajā gadījumā - lai kur komatu ieliktu, jēdzīgs teikums neveidojas.

Edge
pirms 6 gadiem
Anatolijs Gorbunovs:" Punktu mūsu liktenim pieliks Maskavā" (Latvijas Jaunatne, 17.11.1990.)
==================================================================================
A.Gorbunovs tiešām bija izcils "stūrmanis", taču tikai tamdēļ, ka bija izcili "airētāji". Strādnieki, kolhoznieki, skolotāji, ārsti u.c. sabiedriski lietderīgā darba darītāji - darba tauta, kā to kādreiz dēvēja. Sekas mēs vēl jūtam, taču ņemot vērā pēdējo 25 gadu tendenci - diezin vai vēl ko jutīsim vēl pēc 25 gadiem. Un jo mazāk tādu čaklo " airētāju ", jo mazāka kļūst varbūtība, ka parādīsies vēl kāds izcils "stūrmanis". Pievērsiet uzmanību izmaiņām iedzīvotāju sociālajā struktūrā - diezin vai nekustāmā īpašuma māklerus, biržas un banku darboņus, azartspēļu un izklaides biznesā iesaistītos varēs piesaistīt kādai "airēšanai" kāds "stūrmanis". Atcerēsimies anti-oligarhu cīnītāju Zatleru - un viņa objektīvi likumsakarīgās partijas izčākstēšanu.


akmens
pirms 6 gadiem
Latviju stūrēja no PSRS sastāva uz brīvo Latviju Anatolijs Gorbunovs, bet ne III Atmoda. Anatolijs bija pirmais Brīvās Latvijas līderis. Tā sekas mēs jūtam pēdējos 25 gadus.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!