Anita Slucka
pirms 4 gadiem
Paldies, smeldzīgi patiess stāsts...Izrādās, cik daudzās ģimenēs tieši uz Salaveča ierašanās laiku kaut kur ir pazudis TĒTIS! Toties Salavecim, kurš ieradies mūsmājās ir tik ļoti līdzīgas rokas kā mūsu tētim...Ticēsim BRĪNUMIEM!

Ildze Jurkovska
pirms 4 gadiem
Baigi forši! Man ziemassvētkos arī vienmēr ir skumji. Laikam visforšākās atmiņas no ziemassvētku laika ir ,kad skolā, veidojot mālā Pikaso gleznu, ar draugiem klausījāmies ziemassvētku "plejlisti". Blakus kurinātājs meta krāsnī malkas pagales, gaiss karsts, bet miklais māls patīkami vēsināja rokas. Tā bija mūsu tradīcija četrus gadus. Tagad visi esam atkal pašķīrušies, un es nezinu, ko lai dara.

Ivo Īstenais
pirms 4 gadiem
Mazliet skarbs, bet tomēr ļoti jauks stāsts. Es bērnībā ticēju Ziemassvētku vecītim (tajā laikā gan to sauca par Salavecīti), bet tā arī nekad to netiku redzējis. Visi, kas ieradās, pārāk ļoti atgādināja kaimiņu tanti, drauga tēti, literatūras skolotāju... Bet brīnums vienalga palika. Ticēsim.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!