Aktualitātes
21.05.2018

Pārdaugavā uzstāsies amerikāņu mūziķis Pīters Broderiks

Komentē
0

Pašā vasaras karstumā, 8. augustā, pēc četru gadu pārtraukuma Rīgā, šoreiz Pārdaugavā, atgriežas daudzpusīgais amerikāņu mūziķis un komponists Pīters Broderiks, lai priecētu Latvijas klausītājus ar jauno albumu "All Together Again".

Amerikāņu dziesminieks Pīters Broderiks (Peter Broderick), kas gan šobrīd dzīvo Īrijā, atgriežas Rīgā ar savu jauno albumu "All Together Again", kurā ieturēts mūziķa līdzšinējais rokraksts – mierpilnais balss tembrs kombinācijā ar plašu instrumentu diapazonu, tomēr tajā pašā laikā albumā meklēti arī vēl nebijuši skaņu salikumi. Viens no pacilājošākajiem jaunā albuma skaņdarbiem ir 17 minūšu garais "A Ride On The Bosphorus", ko autors sarakstījis Stambulas prāmja braucienam.

Broderiku var uzskatīt par ļoti plaša spektra mūziķi – viņš veidojis skaņdarbus no elektroakustiskā un folkmūzikas žanra līdz akadēmiskajai un ambientajai mūzikai, radījis skaņu celiņus arī modes skatēm, teātra izrādēm, kino un dejas performancēm. Nozīmīgs mūziķa radošās dzīves periods saistīts ar dalību atzinību guvušajā Dānijas indi roka grupā "Efterklang".

Kad Broderiks Latvijā viesojās iepriekšējo reiz, viņš rīdziniekus un Rīgas viesus priecēja ar koncertu Rīgas Domā, kur kopā ar viņu uzstājās "Sinfonietta Rīga" stīgu kvartets un Emīla Dārziņa jauktais koris. Koncertu katedrālē piedzīvoja gandrīz tūkstotis klausītāju. Tāpat kā 2014. gadā, arī šīs vasaras koncertā mūziķis veiks pirmatskaņojumus, sadarbojoties ar Latvijas mūziķiem.

Pītera Broderika koncerts Rīgā norisināsies zaļajā Pārdaugavā, brīvā gaisotnē Torņakalna skolas pagalmā, Torņakalnā ielā 15, kur 8. augusta vakarā plkst. 20:30 viņš atskaņos gan klausītāju jau iemīļotus skaņdarbus no vecākiem albumiem, gan prezentēs jauno "All Together Again".

Biļetes nopērkamas "eKase.lv". To cena - 15 EUR (pērkot līdz 31.07.2018.), 20 EUR (pērkot no 01.08.2018 līdz 08.08.2018.). Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!