Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
es piederu tiem, kuri uzskata, ka prezidentam pirmkārt ir jābūt tikumiskam, godīgam, citiem vārdiem - tādam ētiskam paraugam sabiedrībai. Citiem vārdiem - tik bagātam un neatkarīgam šā vārda visās nozīmēs, ka var atļauties nepakalpot oligarhiem vai jebkādiem citiem Latvijas likumu sargātiem bandītiem.
Tādā nozīmē es ļoti priecājos ,ka Levits prot skaisti un pareizi runāt.
Manuprāt, izcils piemērs kā komunicēt ar sabiedrību ir redzams, ja salīdzina divus pagājušās nedēļas LTV1 raidījumus – precīzāk – raidījumu viesus.
Aizliegtais paņēmiens par 5G Latvijā – ar ministriem Viņķeli, Pūci un Linkaiti un Tieša Runa ar prezidentu.
Uzreiz var redzēt, ka prezidents ir audzis citā – ne čekistu, ne padomju okupācijas režīmā. Ministri visi kā viens apgalvoja – tie, kuri ir pret 5G ir tumsoņas , kuriem patīk mistika un visam labajam pretoties . Viņķele pat aizgāja tik tālu, ka teica, ka būtu jāsāk šādu neliešu kriminalizēšana par ļaunprātību pret sabiedrību un attīstību.

Prezidents par 5G paziņoja, ka pret šo jautājumu ir jāizturas ļoti nopienti. Ka viņš pats uzticas 5G izstarojumu drošībai, bet ka ir jāturpina pētījumi un secinājumi , jo veselība ir miljons reižu svarīgāka kā tehnoloģiskā attīstība .

Jūtiet atsķirību ?! Kā runāja ministri un kā prezidents?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!