ko_neko
pirms 6 gadiem
psihiskās struktūras ziņā cilvēki ir iekārtoti līdzīgi - ko nozīmē "līdzīgi"? tad jājautā, pēc kādas teorijas mērot? gadās, ka dažādu autoru pētījumos šīs struktūras tiek definētas visai atšķirīgi.
varbūt raksta autore mēģina iestāstīt, ka indivīdu psihes, pat domāšana vispār viena no otras neatšķiras, kā pie mums pilsētiņā saka: "visi domā vienādi, tikai citi izliekas un melo, bet es vienīgais saku patiesību"? Nu, tas būtu pārlieku "revolucionārs" apgalvojums.
kas tad mūs interesē? pēc ģīmja cilvēki ir iekārtoti vēl līdzīgāki, pēc sociālās struktūras piederības vēl līdzīgāki, ideoloģiskajās kamerās ieslodzītie vispār mēdz būt teju vai vienādi, kā vienas olšūnas dvīņi, ja nav apziņas pētījumu, tikai apgalvojumi, kā pareizi dzīvot atbilstoši "savai struktūrai"...
hmm
tad jau ieraudzīt cilvēku uz skatuves nemaz nevar būt nebūt garlaicīgi.


Kaija Lielā
pirms 6 gadiem
Cerēju izlasīt recenziju, bet tāds izrādes atstāsts vien sanācis. Man šī izrāde neiziet no prāta jau nedēļu, bet ne tāpēc, ka būtu ģeniāla, bet tāpēc, ka šausmīgi kaitinoša, neskatoties uz Keiša patiešām izcilo aktiermeistarību. Kļaviņa pārspēlē, pārcenšas, viņai grūti noticēt. Neiburgas stāstu krājums man savulaik ļoti patika, bet šis iestudējums viņu kaut kā kaitinoši transformējis, nezinu, tā ka pazeminājis, vulgarizējis. Atsevišķi ņemot visas sastāvdaļas bija ok, īpaši K.Neiburgas video, bet kopā... Un tās smiltis uz spēles laukuma, banālāku jau neko nevarēja izdomāt.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!