Juris Maldavs
pirms 6 gadiem
"apklusīs un neko vairs par mežiem nerakstīs, tikko kā cirsmas būs pārvērtušās par zaļojošām jaunaudzēm, bet pēc tam par mežiem)"...

Nerakstīs tāpēc, ka būs jau zem zemes kad tas notiks. Kas šis ir - LVM reklāmraksts?

Sovieticuss
pirms 6 gadiem
Atvainojiet, aizmirsu, ka šeit taču vārds tikai caur reģistrāciju - tātad nevis "piekabe", bet pats Priedītis! Un tātad varbūt pie Pietiek rakstiem arī pats Priedītis komentāros vnk truli apsaukā jebkuru oponentu par "meslu"???

Vau, es tiešām esmu pārsteigts :) Zināju, ka Priedītis ir pērkams bezprincipu radījums, kurš ar svešvārdiem aizplīvuro savu argumentācijas impotenci, bet tagad izrādās, ka ir vēl trakāk - dziļi sirdī viņš ir vienkārši prasts urla. Kā jau tas piedien putinisma aizstāvjiem. Kāpēc gan es teicu, ka esmu pārsteigts :D

Nu, Priedīti, teikšu vēlreiz, pamācies no raksta autora, kā kaut ko rakstīt ARGUMENTĒTI. Tas, ko dari Tu (netaisos tādu urlu uz "jūs" uzrunāt, lai cik viņam gadu) - vienkārši truli gānies bez jebkāda seguma. Tā Tu vari skalot smaddzenes saviem draugiem vatņikiem, bet ko Tu esi iedomājies panākt šajā portālā, kur cilvēki domā līdzi?

Sovieticuss
pirms 6 gadiem
Bet tas, KĀPĒC Priedītis nav spējīgs diskutēt argumentēti - tas ir pats par sevi saprotams. Jo melus nav iespējams aizstāvēt argumentēti un loģiski.
To var tikai priedīša un viņa piekabju stilā - vienkārši kaut ko apgalvojot. un ja tu nepiekrīti, tad tu esi debils, mēsls un "postcilvēks" :D

Jo kā gan tu ar loģiskiem argumentiem pierādīsi, ka homo sovieticus ar savu korumpētību, tieksmi uz noziedzību vai vienkārši stulbumu, utt ir tas augstākais tikumības un cilvēciskuma paraugs. Un nez kāpēc tajā "degradētajā" Eiropā zog daudz mazāk, cilvēki ir pieklājīgāki utt Un ja tur kaut kāda noziedzība ir, tad, nez kāpēc, to izdarīs ciemiņi no tām "tikumiskajām" zemēm.

Sovieticuss
pirms 6 gadiem
Nu redz, Priedīša "piekabe" (vai varbūt pat alterego?) trollis arī ir klāt - viņš arī pie katra Priedīša raksta dežurē un vienkārši apsaukā par "mēsliem" jebkuru, kas iedomājas dižajam guru oponēt. Nu, vai vienkārši latviešus kā tautu vispār.
Es pat priecājos, ka tāds personāžs eksistē - visa šitā kremlistu "inteliģence" kā uz delnas, citiem nemaz vairs nav jāpiepūlas viņu stulbumu pierādīt.

Ak ar savu vārdu? Bet kā ar argumentiem? Diemžēl priedīša vienīgais "arguments" ir tas, ka viņš publicējoties ar savu vārdu, bet kāds cits ne. It kā tas uzreiz viņa muldēšanu padarītu par patiesību. Bet par lietas būtību viņš argumentēti diskutēt nevar NEKO.

Arī pie šī raksta - tā vietā, lai argumentēti un konkrēti pa punktiem oponētu, kas tieši viņam nepatīk un kāpēc, viņš vienkārši ieliek linku uz kaut kādu gānīšanos un apsaukāšanos. Vienkārši "autors ir stulbs līmenī" Argumentēti diskutēt Priedītis nav spējīgs.

Sovieticuss
pirms 6 gadiem
Cik ironiski. Lasot šo lielisko rakstu, tieši ienāca prātā Arturs Priedītis, kurš jau daudzus gadus nenogurstoši katru nedēļu uzcep pa rakstam, zombējot lasītāju īstā homo sovieticus garā.

Piesātinot savus gara darbus ar svešvārdiem, Priedītis cenšas radīt ilūziju, ka šie sacerējumi ir kaut kas šausmīgi inteliģents, ka tur nu ir sarakstīta īstā PATIESĪBA. Diemžēl jebkurš kaut puslīdz domājojošs cilvēks Priedīti jebkurā diskusijā iedzītu stūrī, jo argumentācija viņa teksiem ir pilnīgi nekāda. Primitīvs padomju propagandas stils, kurš tikai truli gānās par jebko, kam ir saistība ar rietumiem. Un ar patiesību tam nav absolūti nekāda sakara, to taču jebkurš spriestspējīgs cilvēks var pats izdomāt, elementāri salīdzinot ikdienu, mentalitāti, ieradumus utt rietumeiromā un postpadomijā.

Un, kā redzams, pērkamais smadzeņu skalotājs Priedītis ir uzķēris, ka runa ir par tādiem, kā viņš. Tāpēc liek linku uz savu kārtējo no pirksta izzīsto pasaku.

cukurmais
pirms 6 gadiem
Mes (kaut kads tur starptautiski merits cilveka labklajibas limenis) dzivojam labak neka 80% pasaules iedzivotaju. Tatad vaimanat nav par ko

Bet kritizet neefektivu valdibu gan vajag. Jo tikai tie, kas kritize savu valdibu, ari dzivo sajos 20%

Arturs Prieditis
pirms 6 gadiem
Priedītis "gānās" ar savu vārdu, latviešu mēsli Priedīti gāna ar pseidonīmu kā tas gļēviem un stulbiem mežoņiem pienākās!

Arturs Prieditis
pirms 6 gadiem
Šī postcilvēka portretu skat.: http://pietiek.com/raksti/postcilveku_sanacija

Pastnieks
pirms 6 gadiem
Jā, nu, un te nu rodas doma, salīdzinot ar to, ko tu vēl teici pirms gadiem aptuveni pieciem, ka ļoti daudz ko nosaka personiskā pašsajūta. :)

nahimovs
pirms 6 gadiem
smuki rūkts, muuks!
par tiem mežiem publika strīdās, bet par vispārējo domu - nevar nepiekrist un arī smukā stilā uzrakstīts :)

kuģis
pirms 6 gadiem
Latvieti (vai tomēr homo sovieticus?) Priedīt, lūdzu, čemodan-vokzal uz cilvēcīgāko (tagad laikam būtu jāsaka - nedeģenerētāko) valsti pasaulē, un, sekojot Priedīša rakstiem, pie "latviešiem visradniecīgākās" tautas austrumos.

Lai gan ko lieki muldēt, sarkanie latvieši te vienmēr perinājušies, jau kopš jaunstrāvniekiem, muižu dedzinātājiem (mežoņiem, he he) un stučkistiem. Sarkano latviešu patoloģiskais naids pret parastajiem latviešiem ir atsevišķa pētījuma vērts.

kuģis
pirms 6 gadiem
Tiesa, Priedīša kungs, pirms čemodan-vokzal tomēr labāk atcerēties, kas notika ar sarkanajiem latviešiem 1937./1838. gadā, kad vishumānākā un progresīvākā valsts pasaulē izsniedza apbalvojumus par sarkano latviešu nesatricināmo uzticību taisnajai lietai.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"Savukārt, kad LVM apstādīs cirsmas ap viņas vasarnīcu, tur turpmākos 80 gadus zaļos mežs, putni un stirnas kāliem ganīsies" - tikai viena nelaime, ka tik enerģiski darbojoties var kaut kā sanākt ka "vecie meži" aptrūkstas, un tad nāksies atkal pazemināt optimālo ciršanas laiku, un cītīgi zāģēs jau pēc piecdesmit, varbūt trīsdesmit gadiem - ne pa kādiem astoņdesmit vairs neies runa!
Bet ka dzīvojam neiedomājami bagāti, pārtikuši, pat - būsim atklāti - pārēdušies, pārtaukojušies salīdzinājumā ar nemaz ne tik tālām "iepriekšējām paaudzēm" - tas nu skaidrs ikvienam. Un tieši tāpēc arī tuvākajos gados nekādi meži te vairs nebūs - lai mēs varētu rīt, pierīties, pārēsties, aptaukoties.

malva
pirms 6 gadiem
Ja par nocenotā laša maizītēm (vai kā dzimmijs te teic - pierīšanos un aptaukošanos) - tad jau tiešām ``ņiprā stilā ieturēts poziķivs``. Tāds aklais poziķivs - stulbās vistiņas, tā teikt. Bet, ja par to, par ko te ne vārda - par valsts pazušanas draudiem: pašnāvnieku tūkstošiem, nepieejamo medicīnu, darba iespēju izzušanu mērkaķa ātrumā, nemainīgi zemo atalgojumu - nekādu paaugstinājumu te cilvēkiem nav (tas neattiecas uz ierēdņu armiju un varnešiem), jo, tikko notēlo, ka paaugstināts, uzreiz sarodas neskaitāmi nodokļi vai lielāki nodokļi un visam cenas paaugstinās. Ja par bezatbildību, beztiesiskumu, nekvalitatīvu izglītību, valodas un kopīgas idejas pazušanu, par ko arī te ne vārda, tad - tukša runāšana. Vai pat - bezatbildīga runāšana. Kārtējā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!