Reinis Huseins
pirms 6 gadiem
Lūk viens intelektuālis pakladzināja. Bet aiziet internetā, sameklēt lēmumus un izlasīt kāpēc tieši atcēla, jo tur tas ir pateikts, laikam nebūs šķitis vajadzīgs. Otra lieta - uz kāda pamata M. Z. saka, ka ES interese par austrumvalstīm samazinās? Ukraina un Moldova, Bosnija un Hercegovina liecina pilnīgi par pretējo. Trešā lieta, vai tiešām autoram tik grūti izmantot konjunktīvu pēc saikļa lai? ''veicināt, lai Minska vairāk skat[ītos] uz Rietumiem, nevis...''

Edge
pirms 6 gadiem
Pans Kleksis, Otto Otovičs, LA šmitiņš u.c. propagandisti apzinīgi veic savu misiju - turpina "pūderēt smadzenes" Latvijas pilsonīšiem. Hibrīdkara ierindniekiem pavēles jāpilda, nevis par tām jādiskusē.

akmens
pirms 6 gadiem
Māri, labāk uztraucies par cilvēktiesībām fāterlandē. Jo es uzskatu, ka Latvijas inteliģence ir negodīga pret savu tautu, tā tas bija arī PSRS. Nekas nav mainījies. Protams homo sovetikus domāšana un valsts nozagšana - nabadzība ir galvenie Latvijas ienaidnieki. Mums grib ieborēt, ka prieka nams medicīnas aprūpē ir nevis naudas, bet nesakārtotības nozarē dēļ. VM Belāšs ir miljonārs un viņa atvase Artūrs arī.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!