Attēls: Valsts policija
 
Aktualitātes
22.06.2017

No Raiņa un Aspazijas vasarnīcas nozagtas vairākas Rainim piederējušas lietas

Komentē
0

Trešdien 21. jūnijā no Raiņa un Aspazijas vasarnīcas Jūrmalā nozagti trīs eksponāti aptuveni 14 000 eiro vērtībā, vēstīts Valsts policijas mājaslapā.

21. jūnijā, ap pulksten 17.20, likumsargi saņēmuši informāciju, ka Raiņa un Aspazijas vasarnīcā Jūrmalā, Jāņa Pliekšāna ielā, nozagti Rainim kādreiz piederējuši priekšmeti – tintnīca, spalvaskāts un rakstāmmašīna. Noziegums izdarīts tajā pašā dienā laikā no pulksten 17.00 līdz 17.10, kad videonovērošanas kameru ierakstos fiksēts jaunietis, kurš muzeja eksponātus sakrāmējis somā un aiznesis, informē policija.

Nozagto priekšmetu aptuvenā vērtība tiek lēsta ap 14 000 eiro, un saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta pirmās daļas – par zādzību. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Valsts policija aicina aplūkot attēlu ar aizdomās turēto jaunieti un atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst. Tāpat tiek aicinātas atsaukties personas, kuras manījušas nozagtās mantas.

Informēt policiju iespējams pa tālruni 67075154, 67075111, 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!