Ernests Spics
pirms 6 gadiem
Labs teksts! Bija aizraujoši lasīt. Caur autores skatupunktu vai, ja precīzāk, griezienu var sajust, ka diemžēl izrāde nav sniegusi gaidīto un cerēto nevienā punktā.  Labi, šo norakstīsim, tīmeklī nospłausimies un aizmirsīsim. Tikai, ko darīt, lai citreiz būtu labāk un gaišāk? Un, lai neradtos sajūta, ka šogad tikai tāds mēgjinājums, bet īstā jubileja vēl priekšā. 

pirms 6 gadiem
Nameja pārangliskošanu jūs lībtārdi vēl pieminēsiet. kretīnu bars. nebūs jums ta Latvijā multikulturālisms, kamēr es un citi patrioti vēl elpo.

Jo Jo
pirms 6 gadiem
Citāts no raksta: "Liberālisma, tolerances un vienlaikus zeļošas demagoģijas un populisma laikmetā dzīves izrādē aiz kadra palikusi elementāra pieklājība"
Bet REĀLI- vai tad LNB un tajos kadros, kas bija redzami publiskajā TV ir kaut kas no tā? Kaut kāda nepieklājība, rupjība ir publiski paustajās recenzijās? Ja mediji tagad ir īstā publiskā vide, lai tā būtu , bet komentāru vidi par sabiedrības spoguli nevajadzētu atzīt. Drīzāk te vietā vecu vecais salīdzinājums ar vārtrūmi.
Sabiedrības gaidas gan netika apmierinātas, bet nav pamata uz šī fakta pamata noniecināt mūsu laikmetu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!