Agris Liepiņš
pirms 5 gadiem
Raksts ir sūds. Radošs atgremojums, citātu un faktu kompilācija. Balsojot nekas nemainīsies. Mainīsies tikai tad, kad cilvēki sāks lasīt grāmatas un taps izglītotāki. Vai arī izies ielās un pieprasīs reālu atbildību no tiem, kurus ir ievēlējuši. Un ir pilnīgi vienalga, pie varas būus lētā gala populisti, zagļi, komunisti vai iepriekšējie pediņi. Ir jābūt atbildībai tautas priekšā un par nodarījumu ir jāsaņem sods. Tik vien!

Arturs Šulcs
pirms 6 gadiem
Paldies, Ilmār! Izsmeļoši un precīzi pateikts. Lai mums visiem veicas šajās vēlēšanās!

Par ko balsot
pirms 6 gadiem
Beidzot kas labs visā propogandas jūrā!!
Nopublicēju saiti http://parkobalsot.lv lapā

> Solveiga Strauberga
1. Partijas nevar apvienoties, jo katra saka: "Varam, bet zem mūsu karoga"
2. Katrās vēlēšanās ir tikai ~viena partija kas nāk strādāt tautas labā
3. Ko darīt - var savākt ~46 000 partizānu, kas mutiski klātienē vienojas savā starpā nobalsot par labo (bet mazo) partiju lai pārvarētu 5%
4. Var tagad parakstīties pret referendumu ierobežojošo likumu un atgriezt 10 000 parakstu sliksni.
Pēc tam uztaisīt referendumu par 5% slikšņa nomaiņu, lai tiek iekšā mazās partijas un ar laiku izstumt mafiju.
Vairāk par šo ir te http://balsosanasbriviba.lv
Var taisīt Maidanu. Vai mazu Maidana vienību kas izoperē lielās ērces.
Droši vien ir vēl varianti...

Līkcepure
pirms 6 gadiem
Es par to, lai būtu šī dziesma klāt

https://www.youtube.com/watch?v=55NdyscJthk

Solveiga Strauberga
pirms 6 gadiem
Labdien,paldies, nobalsoju jau trešdien.
Bet bērni ir apjukuši, jo lasa viedokļus un komentārus par to,
ka, ja tu mūsu demokrātiskajā un brīvajā valstī gribi savu balsi atdot par tiem,
kas tavuprāt darbosies un ieviesīs pozitīvas pārmaiņas Latvijā,
tad tava balss automātiski tiks "saskaņai", jo sīkie taču nekur netiks.
Tikai tāpēc daudzi balsos par veco vēžu koalīciju, un tādējādi šī sapuvusī sistēma turpina pastāvēt.
Protams, tas ļoti kretinē, ka rodas atkal jaunas sīkpartijas, kas nespēj / negrib vienoties vienā kopīgā spēkā, tāpēc daudzas viņu draugu un radinieku balsis tiek izkaisītas vējā. Bet vai godīgam un Latviju mīlošam cilvēkam ir iespējams vienoties ar Vienotību u.c.lielajiem ?
Vai Jūs varat pateikt, kas tā ir par demokrātiju ?! un ko darīt...

Edge
pirms 6 gadiem
Droši vien ir vēl varianti...
======================================================
Ir varianti, ne bez pamata tak 300 000 000 par Gaismas pili izlikām - laiks padomāt, "smadzenes sakārtot":
"Būt veiksmīgam šeit diemžēl nozīmē nevis zināt un izprast, bet būt tādam, kuram ir nauda. Tam vajadzētu mainīties."
GUSTAVS STRENGA, Latvijas Nacionālās bibliotēkas vadošais pētnieks
http://www.lvportals.lv/viedokli/265367-gustavs-strenga-nacionala-biblioteka-jebkura-valsti-ir-izaicinajums/

Edge
pirms 6 gadiem
"(..) Vai Jūs varat pateikt, kas tā ir par demokrātiju ?! un ko darīt..."
======================================================
"Kas vainīgs? Ko darīt?....kur ir manas brilles?" - inteliģentu "mūžigie jautājumi" tais situācijās, kad "patiesība ir tepat līdzās".
Latvijas demokrāti 1990.g.4.maijā vienu būtisku kļūdiņu pieļāva, tāpēc 24 gadus vienus un tos pašus jautājumus uzdod, mēģija "Gordija mezglu" atraisīt - savienot rietumu demokrātiju ar vienu latviešu tautas rakstura (mentalitātes) negatīvo pazīmi. Sekas ir likumsakarīgas:
"Piecās pašvaldībās, kuras izlases kārtībā pārbaudīja Valsts kontrole (VK), atklātas "melnās kases", ceturtdien intervijā LTV raidījumam "Rīta Panorāma" atklāja valsts kontroliere Elita Krūmiņa.
VK izlases kārtībā pārbaudīja sešas pašvaldības.....
http://www.delfi.lv/news/national/politics/piecas-pasvaldibas-valsts-kontrole-uzgajusi-melnas-kases-vesta-krumina.d?id=45044912#ixzz3F4tsyUDz

Edge
pirms 6 gadiem
"– Pietrūkst atbildības. Atbildības tepat uz vietas. Ir daudzas lietas, kuras var izdarīt šeit, un atbildīgi esam mēs paši. Atbildība ir cieši saistīta ar brīvību. Diemžēl pārāk daudz atbildīgu cilvēku Latvijā es neredzu." Igors Šuvajevs: Ne katrs, kurš izskatās pēc cilvēka, ir cilvēks
======================================================
Šlāpina u.c. liberālistu kungi un dāmas (t.sk. bādainās) precīzi esošās sistēmas/iekārtas būtību raksturo - "atbildība" šeitan nav lielā cieņā celta, jo "brīvībai" (lasi - visatļautībai) pārāk traucē.

Jānis Melnis
pirms 6 gadiem
Skaists dzens Bodidharmas Ilmāra izpildījumā (..) kā radīts, lai izrautu no neziņas bezdibeņiem apjukušos brāļus un māsas, kas spridzīgi, spirgti un gavilējoši, rīta svīdai austot trauksies uz vēlēšanu iecirkņiem, lai paveiktu ko lielu, cildenu, varonīgu (..) liekot pamatus, mūžīgai, - teiksmu teiksmās cildināmai Latvijai ... ...
Žēl, ka "Dzejas dienas" beigušās ... varētu nolasīt "Kaņepes kultūras centrā" kā "tēvišķu aicinājumu" hipsteru paaudzei ... ...
Nezinu. Kaut kas neīsts (samocīts), tautskolnieciski aizbildniecisks, manuprāt vēdī no šādiem rakstiem [ pat ja tie ir labi un oriģināli uzrakstīti - kā šis ], uzrunām, kampaņām, jo -, tie ir kā "viltus kristīšana" [ kad pagāni tika kristīti Daugavā -, pašiem neapjaušot, šī notikuma fundējoši sakramentālo jēgu ] kā exstazi "iebarošana" (..) Jā, piekrītu, - Latvijas sabiedrību joprojām varam uzskatīt par "nepilngadīgu" (audzināmu(?)), taču diez vai šāda zinību "iesavināšana" pāris dienas (naktis) pirms gaidāmās "sesijas" spēs būtiski uzlabot tās spriestspēju, morālo briedumu, dzīves kvalitāti (..) Vai reizēm nav labāk, ja "pusaudži" sarīko mežonīgu "ballīti" pēc kuras uz ilgiem gadiem nonāk īstā "cietumā", kur spiesti izmisīgi cīnīties, lai saglabātu savas dzīvības -, jo tikai tā viņi ko iemācās ... ... Vai tas priekš viņiem nav labāk ? (No tīri "pedagoģiskā" viedokļa ?) Lūk arī provokatīvs jautājums, uz kuru atbildi nāksies meklēt katram pašam - jau šodien.

E.D.
pirms 6 gadiem
Paldies par rakstu. Tikai skumji, ka ne visi to izlasīs un ne visi ieklausīsies.

femme_rita
pirms 6 gadiem
Lieliski!!! Šo, lūdzu, uz autobusu sāniem, aizmugurēm, pastkastītiēs, sociālajos tīklos un citās publiskās vietās! Lai tauta aizdomājas! lai pamana! Lai izlasa un rīkojas!

kuģis
pirms 6 gadiem
tieši tā, un es brīvi izvēlos balsot par latviešiem brīvības vārdā. pasaule, kurā ir latvieši, ir brīvāka. Latvijas valsts projekts ir vajadzīgs tikai un vienīgi latviešiem, nevienam citam šī institūcija nav un nekad nebūs vajadzīga. tikai brīvākiem latviešiem. citiem tā ir tikai dadzis acīs.

jenuufa
pirms 6 gadiem
nav komentāru. viss pateikts. precīzi.

ievaj
pirms 6 gadiem
fuckin mjau, ilmaar - tieshi un preciizi taa!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!