Aktualitātes
09.08.2019

Mūzikas apgāds "I Love You Records" svin 10 gadu jubileju un izziņo vairākus koncertus

Komentē
0

Ar četru koncertu ciklu, kurā uzstāsies gan izdevniecības mākslinieki, gan ciemiņi no tuvākajām ārvalstīm, savu 10 gadu jubileju rudenī svinēs mūzikas apgāds "I Love You Records".

Jubilejas koncertu sēriju Karla fon Stricka villā 14. atklās pašmāju grupa "Židrūns", kuras jaunāko albumu "Židrūns un tas, ko nevar nest" "I Love You Records" izdeva 2016. gadā. Koncertā uzstāsies arī meiteņu trio "shishi" no Lietuvas, kas savā daiļradē apvieno repa, treša, sērfa un soula stilistiku.

Savukārt 19. septembrī turpat koncertus sniegs dziesminiece Alise Joste, kura savulaik debitēja jauno mūziķu un dzejnieku brīvā mikrofona koncertā Vecrīgas bārā "I Love You", kas vēlāk kļuva par izdevniecības mājvietu, un apgādā izdeva arī savu pirmo albumu un 2015. gadā klajā nākušo ierakstu "Hardships are Ships". Tajā pašā vakarā uz skatuves kāps arī ansamblis "Nesen", kurā apvienojušies Latvijas neatkarīgās mūzikas interesentiem jau labi zināmi mūziķi – Alise Joste, Aleksis Luriņš, Kārlis Josts un Jānis Burmeisters.

Jubilejas koncertsēriju 28. septembrī klubā "One One" turpinās Latvijā jau labi pazīstamā baltkrievu grupa "Super Besse", kas "I Love You Records" paspārnē izdevusi albumus "63610*" un "La Nuit*". Apvienībai pievienosies arī mūziķu draugi – "Human Tetris" no Krievijas, kuru skanējumu iedvesmojušas dažādas post punk grupas, jaunais vilnis, mūsdienu indī un popmūzika.

Visbeidzot 18. oktobrī svinības atgriezīsies K. K. fon Stricka villā, kur uzstāsies grupa "Laika Suns". Apvienībai ir īpaša vieta "I Love You Records" vēsturē, jo tās līderis Arnis Račinskis bija neilgi pastāvējušās grupas "Zvani" sastāvā, un tieši šīs apvienības koncertieraksts bija pirmais albums, kuru 2009. gada rudenī laida klajā jaundibinātā izdevniecība. Pēc grupas "Laika Suns" uzstāšanās skatuvi ieņems lietuviešu dziesminieks Kabloonak.

"I Love You Records" ir neatkarīga mūzikas izdevniecība, kas sadarbojas ar dziesminiekiem, indie folka, indie popmūzikas un eksperimentālā roka mūziķiem no Baltijas valstīm un Skandināvijas.

"I Love You" zīmola pirmsākumi rodami 2003. gada decembrī, kad Vecrīgā tika atvērts bārs ar šādu nosaukumu. Gadu gaitā "I Love You" bārā uzstājās desmitiem mūziķu un grupu no Baltijas un citām Eiropas valstīm – Zviedrijas, Lielbritānijas, Austrijas, Polijas, Portugāles, taču šī gada sākumā bārs tika slēgts.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!