Redakcijas sleja
08.10.2012

Mūsdienu pasakas

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" vāc mūsdienu latviešu pasakas – esam nolēmuši tās publicēt gada tumšākajos vakaros un apkopot gada nogalē nelielā krājumā, ko izdot par godu gadskārtējiem LLC rīkotajiem Prozas lasījumiem (taču lūdzam nejaukt to ar Prozas lasījumu konkursu, kurā tradicionāli piedalās iepriekš nepublicēti darbi).

Aicinām gan pazīstamus, gan arī mazāk zināmus autorus piedāvāt kādu no savām pasakām – atlases kritēriji ir pavisam vienkārši: pasakai jābūt īsai (5000–7000 zīmju), tās darbībai vismaz kādā no realitātes aspektiem ir jānotiek mūsdienās, tai jābūt adresētai plašākai mērķa auditorijai (neaprobežojoties tikai ar bērniem vai gluži otrādi – pieaugušajiem).

Žanram nav specifisku prasību – to, kas saucams par pasaku, nosaka pats autors. Izvēloties pasakas, kuras iekļaut krājumā, mēs centīsimies panākt pēc iespējas daudzveidīgāku ainu. Šis nav konkurss. Balvu nav. Tikai autoratlīdzība, mūžīga slava un lasītāju mīlestība.

Ja arī jums ir padomā kāda iepriekš nepublicēta mūsdienu pasaka, ko vēlaties pievienot mūsu krājumam, – tuvākā mēneša laikā sūtiet to uz "[email protected]".

Ilmārs Šlāpins

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!