Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Kas ir mūsu laika nelaime - noliegt pastāvošo kārtību - tv panorāma ir sūds - piekrītu, noliegt vērtības - Rainis ir ... nepiekrītu, bet - vietā nav , ko likt - nu nav. Tukšītis - tukšrunītis .... pašapkalpošanās pašpasludinātais inteliģents - lūk - gudra cilvēka nelaime. https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/augstak-par-zemi/haralda-matula-debija-literatura-pastastu-krajums-vidusskiras-pr.a117691/

Padomājiet - kāpēc satori nekad nav bijis Jānis Einfelds ar savu Rīgu , kāpēc šis unikālais romāns nav nekad pat nominēts Laligabā?
Katru reizi, kā saskaros ar ziņām par sociālās plaisas padziļināšanos - tā iedomājos Einfelda Rīgu - šo pasauli ar Saulainajām laimīgajām pilsētām un krāsnīm , kurās samet tos, kuri neiederas šais pilsētās.

Starp citu - Ķibilda aiziešana žēl visvairāk tāpēc, ka viens no retajiem, kurš bija sociāli aktīvs - varbūt veltīgas , bet tomēr uzturēja cerības, ka visiem nav vienalga

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Man ir daudz iebildumu autoram, bet nav laika. Kā saka - čekistu pirksts - traucē rakstīt komentārus , bet - ātri sameklēju izcilu raidījumu - lūk, saitīte uz to.
https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/augstak-par-zemi/kadi-ir-solaiku-varoni-latvijas-sabiedriba.a112120/
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!