Aktualitātes
07.08.2019

Maisiņš vaig! Teātra izrādes vajadzībām meklē plastmasas maisiņus

Komentē
0

Jaunā teātra apvienība "PERFOrācija" gatavojas iestudēt Agneses Vanagas grāmatu bērniem "Plastmasas huligāni" un aicina ikvienu, kam mājās ir lieki plastmasas maisiņi, veltīt tos izrādes vajadzībām.

"Ja tev mājās ir sakrājušies plastmasas maisiņi un vēlies tos izmantot lietderīgi, tad tev ir iespēja palīdzēt bērnu izrādes "Plastmasas huligāni" tapšanai! Nepieciešami maisiņi jebkurās krāsās un izmēros!" uzsaukumā feisbukā raksta apvienība.

Lai veltītu savus maisiņus mākslai, sazinies pa telefonu 29992587 vai raksti [email protected]

Agneses Vanagas grāmatas "Plastmasas huligāni" galvenie varoņi, Čiekurkalna puikas Klāvs un Intars, nejauši sastop plastmasas maisiņu Dusmukuli, kurš izrādās ne tikai dzīvs un runīgs, bet arī pikts – viņš ir izsviests mēslainē un nu, tāpat kā neskaitāmi citi maisiņi, bezdarbībā klimst pa ielām, pinas koku zaros un plunčājas peļķēs. Klāvam un Intaram nu jāizdomā, kā izglābt pasauli no šiem plastmasas huligāniem (šeit vari izlasīt Baibas Petrenko recenziju par grāmatu).

Teātra apvienības "PERFOrācijas" kodolu veido jaunās teātra mākslinieces – Pamela Butāne un Beatrise Zaķe – kopā ar domubiedriem: aktrisi un režisori Ingu Tropu, aktrisi un dramaturģi Anci Muižnieci, kā arī aktieriem Kasparu Dumburu, Oskaru Vīksni un Anastasiju Rekutu-Džordževiču. Apvienība debitēja šī gada 11. martā ar izrādi "Natum Ante Mortem".

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!